Πρώτο Trailer Απο Την Τηλεοπτική Μίνι Σειρά "A.D."

0

Το NBC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "A.D. The Bible Continues" την νέα θρησκευτική σειρά, που αποτελεί τη συνέχεια της πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "The Bible".

"Συνεχίζοντας απο εκεί ακριβώς που τελείωσε το "The Bible", το "A.D." συνεχίζει την ωραιότερη ιστορία που ειπώθηκε ποτέ και εξερευνά τα συναρπαστικά και εντυπωσιακά γεγονότα που ακολούθησαν την Σταύρωση του Χριστού. Οπως όλοι γνωρίζουν η Σταύρωση ήταν μόνο η αρχή της ιστορίας. Τα άμεσα επακόλουθα απο τον θάνατο του Χριστού είχαν μεγάλη επίπτωση στους μαθητές του, την μητέρα του Μαρία, και σημαντικούς πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες της εποχής, ενώ άλλαξαν ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε μια στιγμή. Η σειρά εστιάζει στους μαθητές να πασχίζουν να επιβιώσουν, καθώς προσπαθούν να μοιραστούν την πίστη τους, οδηγώντας μας απο τη λύπη που προξένησε η υπέρτατη θυσία του Χριστού, στο απίστευτο θαύμα της Ανάστασης και πέρα."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Mark Burnett & Roma Downey ("The Bible", "Son of God"), το σενάριο υπογράφει ο Simon Block, ενώ στη σκηνοθεσία θα βρεθούν οι Ciaran Donnelly, Brian Kelly και Tony Mitchell.

Πρωταγωνιστούν οι Juan Pablo di Pace ("Mamma Mia!"), Adam Levy ("Before I go to Sleep"), Richard Coyle ("Crossbones"), Chipo Chung ("Fortitude") και Greta Scacchi ("Rasputin", "The Odyssey").

Η σειρά θα αποτελείται απο 12 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.