Πρώτο Trailer Από Την Νέα Τηλεοπτική Σειρά "Guilty Party"

0

Το Paramount+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Guilty Party", την νέα τηλεοπτική σειρά της Rebecca Addelman. Το trailer φανερώνει μια μαύρη κωμωδία, που σατιρίζει τον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και την αμερικανική κοινωνία γενικότερα.

"Η Beth Burgess (Beckinsale), είναι μια ατιμωμένη δημοσιογράφος που προσπαθεί να σώσει την καριέρα της. Για να το καταφέρει αυτό, έχει γαντζωθεί στην ιστορία μιας νεαρής μητέρας, της Toni Plimpton (Latimer), η οποία έχει καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, για τον ακρωτηριασμό και την δολοφονία του συζύγου της. Εγκλήματα που ισχυρίζεται πως δεν διέπραξε. Στην προσπάθεια της να ανακαλύψει την αλήθεια, η Beth θα βρεθεί αντιμέτωπη με λαθρέμπορους όπλων του Colorado, την κουλτούρα του clickbait, την μελαγχολία του γάμου και το δικό της σπιλωμένο παρελθόν."

Πρώτο Trailer Από Την Νέα Τηλεοπτική Σειρά "Guilty Party"

Δημιουργός της σειράς είναι η Rebecca Addelman ("New Girl", "Dead to Me"), η οποία υπογράφει το σενάριο μαζί με την Ally Israelson ("Splitting Up Together). Πρωταγωνιστούν οι Kate Beckinsale, Jules Latimer, Geoff Stults, Djouliet Amara, Laurie Davidson , Andre Hyland, Tiya Sircar, Alanna Ubach, Madeleine Arthur, Marnie Madden, Wesley MacInnes, Alicia Thorgrimsson, Olunike Adeliyi.

Το "Guilty Party" θα διατεθεί μέσα από το Paramount+ στις 14 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Την Νέα Τηλεοπτική Σειρά "Guilty Party"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.