Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Severance"

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Severance", την δραματική τηλεοπτική σειρά του Dan Erickson. Το trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη τηλεοπτική σειρά, με αρκετά πρωτότυπη πλοκή όπου μια εταιρεία τεχνολογίας χειραγωγεί τις αναμνήσεις των υπαλλήλων της, έτσι ώστε να μην θυμούνται τίποτε από το αντικείμενο της εργασίας τους όταν σχολάνε.

Πρώτο Trailer Από Το "Severance"

"Ο Mark Scout (Adam Scott) είναι επικεφαλής μιας ομάδας στην Lumon Industries, μια εταιρεία όπου οι υπάλληλοι της έχουν υποστεί μια χειρουργική επέμβαση, που διαχωρίζει τις αναμνήσεις της δουλειάς από αυτές της προσωπικής τους ζωής. Αυτό το τολμηρό πείραμα που έχει σαν στόχο την ισορροπία της δουλειάς-ζωής, θα προκαλέσει ερωτηματικά όταν ο Mark θα βρεθεί στο επίκεντρο ενός μυστηρίου, που θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει την αληθινή φύση της δουλειάς του και του εαυτού του."

Πρώτο Trailer Από Το "Severance"

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Dan Erickson, ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκoνται οι Ben Stiller ("Escape at Dannemora") και Aoife McArdle ("Brave New World").

Πρωταγωνιστούν οι Adam Scott ("Parks and Recreation"), Patricia Arquette ("Escape at Dannemora"), Christopher Walken ("Batman Returns), John Turturro ("The Night Of "), Dichen Lachman, Britt Lower, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Tramell Tillman.

Το "Severance" θα διατεθεί μέσα από το Apple TV+ στις 18 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.