Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Mr. Corman"

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Mr. Corman", την τηλεοπτική σειρά του ηθοποιού Joseph Gordon-Levitt, που σκηνοθετεί, γράφει και πρωταγωνιστεί. Το trailer φανερώνει μια καλοφτιαγμένη σειρά, με όμορφη σκηνοθεσία και θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία του κόσμου.

"Η σειρά ακολουθεί τις ημέρες και νύχτες του Josh Corman, ενός καλλιτέχνη στην καρδιά, αλλά όχι και στο επάγγελμα. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για αυτόν τώρα τελευταία, το όνειρο του για μια καριέρα στη μουσική δεν εκπληρώθηκε και πλέον διδάσκει στην πέμπτη τάξη ενός σχολείου στο San Fernando Valley. Και σαν μην έφτανε αυτό, η πρώην γυναίκα του έφυγε από το σπίτι και ο παιδικός του φίλος μένει πλέον μαζί του. Αν και γνωρίζει πως ακόμη και τώρα θα πρέπει να είναι ευγνώμων, ο Josh εξακολουθεί να πασχίζει με το στρες, την μοναξιά και την χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σκοτεινά αστεία και παράξενα όμορφη, αυτή η δραματική κωμωδία μιλά για την γενιά των 30+, που είναι γεμάτοι καλές προθέσεις, φορτωμένοι με φοιτητικά δάνεια, που παλεύουν για να ενηλικιωθούν πριν φτάσουν στην τρίτη ηλικία."

Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Mr. Corman"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joseph Gordon-Levitt, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Rosa Handelman ("Casual") και Bruce Eric Kaplan ("Six Feet Under"). Πρωταγωνιστούν οι Joseph Gordon-Levitt ("Inception", "The Dark Knight Rises"), Juno Temple, Arturo Castro, Debra Winger, Bobby Hall, Alexander Jo, Jamie Chung, Shannon Woodward, Michael Monks και Hector Hernandez.

Το "Mr. Corman" θα διατεθεί μέσα από το Apple TV+ στις 6 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.