Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Maid"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Maid", την δραματική σειρά της Molly Smith Metzler, που είναι βασισμένη στο bestseller "Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive" της Stephanie Land. Το trailer φανερώνει μια μελοδραματική σειρά, που είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία μιας νεαρής γυναίκας και μητέρας, που κατάφερε χάρις στο σθένος της να ξεπεράσει μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση.

"Η σειρά ακολουθεί την ιστορία της Alex, μια μοναχική μητέρα που καταφεύγει στην φροντίδα σπιτιών για να βγάλει τα προς το ζην. Έχοντας ξεφύγει από μια σχέση κακοποίησης και πλέον χωρίς στέγη, η Alex πασχίζει να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για την κόρη της Maddy. Μέσα από την συναισθηματική πλην χιουμοριστική ματιά μιας απελπισμένης, αλλά αποφασισμένης γυναίκας, αυτή η σειρά αποτελεί μια ακατέργαστη και συγκλονιστική εξερεύνηση του σθένους μιας μητέρας."

Δημιουργός της σειράς είναι η Molly Smith Metzler ("Shameless", "Orange Is the New Black"), ενώ στη σκηνοθεσία των επεισοδίων της πρώτης σεζόν βρίσκονται οι John Wells ("Animal Kingdom"), Helen Shaver ("Law & Order: Special Victims Unit") και Nzingha Stewart ("Black Monday"). Πρωταγωνιστούν οι Margaret Qualley, Billy Burke, Andie MacDowell, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Tracy Vilar, Rylea Nevaeh Whittet, BJ Harrison, Erin Karpluk, Toby Levins, Alessandro Juliani, Hilaria Larriva.

Η πρώτη σεζόν του "Maid" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix την 1η Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.