Πρώτο Trailer Απο Την Νέα Σειρά "Kin"

0

Το AMC+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Kin", την δραματική τηλεοπτική σειρά των Ciarán Donnelly & Peter McKenna. Το trailer φανερώνει μια ενδιαφέρουσα crime-drama σειρά, με αξιόλογο cast αλλά και τα συνήθη χαρακτηριστικά των τηλεοπτικών παραγωγών της Βρετανίας, που η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα για τα γούστα.

Πρώτο Trailer Απο Την Νέα Σειρά "Kin"

"Ένα αγόρι δολοφονείται και η οικογένεια του ξεκινά έναν πόλεμο συμμοριών με ένα διεθνές καρτέλ, έναν πόλεμο που είναι απίθανο να κερδίσουν. Είναι ο Δαυίδ ενάντια στον Γολιάθ. Με λιγότερα ατόμα, λιγότερα χρήματα και λιγότερα όπλα, η οικόγενεια των Kinsella βρίσκονται καθηλωμένοι στο οχυρό τους στο Δουβλίνο, καθώς οι επιχειρήσεις τους αποτυγχάνουν και οι τα μέλη της οικογένειας και οι συνεργάτες τους εξοντώνονται. Όμως έχουν κάτι που το καρτέλ δεν έχει, άρρηκτους δεσμούς αίματος και οικογένειας. Το 'Kin' είναι ένας κόσμος όπου οι γκανγκστερς αντιμετωπίζονται σαν παίκτες reality, με ψευδώνυμα και προφίλ διασημότητας, όπου οι δολοφόνοι ντύνονται σαν γυναίκες και οι έμποροι ναρκωτικών διατηρούν εξωτικά κατοικίδια στο λημέρι τους. Ένας κόσμος ναρκωτικών, όπλων, φόνων, αφοσίωσης, οικογένειας και ανδρών... και μιας γυναίκας."

Πρώτο Trailer Απο Την Νέα Σειρά "Kin"

Δημιουργοί της σειράς είναι ο Ciarán Donnelly ("Altered Carbon", "Vikings") και ο Peter McKenna ("EastEnders", "Red Rock"), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner. Πρωταγωνιστούν οι Charlie Cox, Ciarán Hinds, Aidan Gillen, Sam Keeley, Clare Dunne, Gwynne McElveen, Yeray Morillas, Paul Tylak, Baz Black, Una Carroll, Maria Doyle Kennedy, Emmett J. Scanlan, Hannah Adeogun, Yasmin Seky.

Το "Kin" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια θα διατεθεί μέσα από το AMC+ στις 9 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.