Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Kamikaze"

0

Το HBO Max κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Kamikaze", την Δανέζικη τηλεοπτική σειρά της Johanne Algren. Το trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά με ενδιαφέρουσα πλοκή, που αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική παραγωγή που υλοποιεί το HBO Max στη Δανία.

"Η ιστορία ακολουθεί την ατρόμητη και γοητευτική 18χρονη Julie (Marie Reuther), η οποία ύστερα από τον θάνατο των γονιών της και του αδελφού σε αεροπορικό δυστύχημα, ξεκινά ένα ταξίδι επαναπροσδιορισμού του εαυτού της. Ξαφνικά, βρίσκεται μόνη της σε μια μεγάλη έπαυλη με ακριβά αυτοκίνητα στο γκαράζ και θεωρητικά όλα όσα θα ονειρεύονταν ένας άνθρωπος, νιότη, ομορφιά και λεφτά - πολλά λεφτά. Όμως, τα υλικά αγαθά δεν σημαίνουν τίποτε για την Julie πλέον, καθώς αναζητά έναν καλό λόγο για να συνεχίσει την ζωή της. Έτσι ξεκινά ένα τρελό και ταραχώδες ταξίδι που θα την πάει από την Δανία στα πιο απομακρυσμένα σημεία του κόσμου."

Δημιουργός της σειράς είναι η Johanne Algren ("Holiday"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Annette K. Olesen, βασισμένες στη νουβέλα "Muleum" του Erlend Loe. Πρωταγωνιστούν οι Marie Reuther, Johan Rheborg, Mads Reuther, Carla Philip Røder, Vidhi Kastebo, Charlotte Munck, Aleksandr Kuznetsov, Casper Kjær Jensen, Anders Matthesen.

Η πρώτη σεζόν του "Kamikaze" θα διατεθεί μέσα από το HBO Max στις 14 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.