Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "As We See It"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "As We See It", την τηλεοπτική σειρά του Jason Katims, που είναι βασισμένη στην Ισραηλινή σειρά των Dana Idisis και Yuval Shafferman. Το trailer φανερώνει μια χαριτωμένη και διασκεδαστική σειρά, που καταγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους τα άτομα με αυτισμό.

"Η σειρά ακολουθεί τους Jack (Rick Glassman), Harrison (Albert Rutecki), & Violet (Sue Ann Pien), τρείς 20+ συγκάτοικους, που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Η ιστορία τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο να βρουν και να κρατήσουν τις δουλειές τους, να κάνουν φίλους, να ερωτευτούν και να πλοηγηθούν σε έναν κόσμο που τους διαφεύγει. Με την βοήθεια των οικογενειών τους και την αλληλοστήριξη ανάμεσα τους, αυτοί οι συγκάτοικοι βιώνουν πισωγυρίσματα και γιορτάζουν θριάμβους μέσα από τα δικά τους, μοναδικά ταξίδια προς την ανεξαρτησία και την αποδοχή."

Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "As We See It"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jason Katims ("Parenthood", "About a Boy", "Rise"), ο οποίος υπογράφει το σενάριο και εκτελεί και χρέη showrunner. Πρωταγωνιστούν οι Rick Glassman, Albert Rutecki, Sue Ann Pien, Joe Mantegna, Sosie Bacon, Chris Pang, Angela Fornero, David Futernick, Adan James Carrillo, Jennifer Lyons, Naomi Rubin, Délé Ogundiran, Jocelyn Marie.

Το "As We See It" θα διατεθεί μέσα από το Amazon στις 21 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε