Πρώτο Trailer Από Την Μίνι Σειρά "The North Water"

0

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The North Water", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Ian McGuire. Το trailer φανερώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα μινι σειρά, με όμορφη κινηματογράφηση, υψηλό επίπεδο παραγωγής και επιβλητικό σκηνικό.

"Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Patrick Sumner, ενός ατιμωμένου πρώην χειρουργού του στρατού, που αναλαμβάνει την θέση του ιατρού του πλοίου, σε μια φαλαινοθηρική αποστολή στην Αρκτική. Πάνω στο πλοίο θα συναντήσει τον Henry Drax, εναν κτηνώδη και ανήθικο δολοφόνο με ικανότητα στο καμάκι. Με την ελπίδα πως θα ξεφύγει απο τους εφιάλτες του παρελθόντος του, ο Sumner θα βρεθεί σε ενα καταδικασμένο ταξίδι με εναν φονικό ψυχοπαθή. Αναζητώντας την εξιλέωση, η ιστορία του θα εξελιχθεί σε μια σκληρή μάχη για επιβίωση στο αφιλόξενο τοπίο της Αρκτικής."

Πρώτο Trailer Από Την Μίνι Σειρά "The North Water"

Το σενάριο της μίνι-σειράς έχει γράψει ο Andrew Haigh ("45 Years", "Lean on Pete"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Πρώτο Trailer Από Την Μίνι Σειρά "The North Water"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Patrick Sumner βρίσκεται ο Jack O’Connell ("Godless"), ο Colin Farrell ("True Detective") υποδύεται τον Henry Drax, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Stephen Graham ("Boardwalk Empire"), Tom Courtenay ("The Aeronauts"), Peter Mullan ("Top Of The Lake"), Philip Hill-Pearson ("The Bay"), Kieran Urquhart ("Humans"), Pål Espen Kilstad, Lee Knight, Roland Møller ("Atomic Blond") και Sam Spruell ("Outlaw King").

Πρώτο Trailer Από Την Μίνι Σειρά "The North Water"

Με αξιόλογους συντελεστές και υπόβαθρο το επιβλητικό παγωμένο σκηνικό, το "The North Water" αναμένεται σαν ενα σκοτεινό και βίαιο δράμα.

Το "The North Water" που αποτελείται από 5 επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στο AMC+ στις 15 Ιουλίου.

Δείτε το trailer [IGN]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.