Πρώτο Trailer Από Την Μίνι Σειρά "Halston"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Halston", την μίνι σειρά του Ryan Murphy που εστιάζει στη ζωή του σχεδιαστή μόδας Roy Halston Frowick. Το trailer φανερώνει ένα βιογραφικό δράμα με αρκετή ένταση και ακατάλληλο τόνο, ενώ ο Ewan McGregor φαίνεται να ελέγχει την κατάσταση, στο ρόλο του εκκεντρικού σχεδιαστή.

"Ο Roy Halston Frowick έγινε ευρύτερα γνωστός την δεκαετία του 70', χάρις στα μινιμαλιστικά σχέδια του που αποτελούνταν απο κασμίρ και ultrasuede, ρούχα που κατέκλυσαν τις ντισκοτέκ και που λατρεύτηκαν απο τις διασημότητες της εποχής, όπως η Jacqueline Kennedy, η Babe Paley, η Anjelica Huston, η Lauren Bacall, η Margaux Hemingway και η Elizabeth Taylor. Ο Halston υπήρξε ο πρώτος high-end σχεδιαστής μόδας που διέθεσε τα ρούχα του μέσα απο πολυκαταστήματα και σε αρκετά χαμηλές τιμές, μια κίνηση που έπληξε τόσο το όνομα του, όσο και το μέλλον της εταιρείας του."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Ryan Murphy ("American Horror Story", "Pose", "Glee"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Dan Minahan, Christine Vachon, Alexis Martin Woodall και Pamela Koffler.

Πρωταγωνιστούν οι Ewan McGregor, Bill Pullman, Rebecca Dayan, Vera Farmiga, David Pittu, Krysta Rodriguez, Rory Culkin, Gian Franco Rodriguez, Sullivan Jones, Kelly Bishop, Dilone, James Waterston, Jason Kravits, Mary Beth Peil.

Το "Halston" που αποτελείται από πέντε επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 14 Μαΐου.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Halston" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.