Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Witcher"

0

Tο Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την δεύτερη σεζόν του "The Witcher", την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων φαντασίας που έγραψε ο Πολωνός συγγραφέας Andrzej Sapkowski. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πιο ενδιαφέρουσα και πιο σκοτεινή δεύτερη σεζόν, σε μια σειρά που αν διορθώσει κάποια θέματα στο ρυθμό της, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια εξαιρετική σειρά φαντασίας.

"Πεπεισμένος πως η Yennefer έχασε τη ζωή της στη μάχη του Sodden, ο Geralt of Rivia φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο πιο ασφαλές μέρος που γνωρίζει, στο Kaer Morhen, το σπίτι των παιδικών του χρόνων. Καθώς οι Βασιλιάδες της Ηπείρου, τα ξωτικά, οι άνθρωποι και οι δαίμονες μάχονται για την κυριαρχία έξω από τα τείχη της, ο Geralt θα πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο, την μυστήρια δύναμη που διαθέτει μέσα της."

Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Witcher"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει η Lauren Schmidt ("Daredevil", "The Defenders"), σε συνεργασία με τον συγγραφέα των βιβλίων Andrzej Sapkowski.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Henry Cavill ("Man of Steel", "Justice League"), Anya Chalotra ("The ABC Murders"), Freya Allan ("The War of the Worlds") και Joey Batey ("Knightfall"), ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Kim Bodnia ("Killing Eve"), Paul Bullion ("Peaky Blinders"), Adjoa Andoh ("Bridgerton") και Graham McTavish ("Outlander").

Η δεύτερη σεζόν του "The Witcher" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.