Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "Locke And Key"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την δεύτερη σεζόν του "Locke And Key", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic των Joe Hill και Gabriel Rodriguez. Ύστερα από μια πρώτη σεζόν που δεν ενθουσίασε, η σειρά επιστρέφει με την δεύτερη, που σε πρώτη φάση φαίνεται να έχει ξεφύγει αρκετά από το υλικό του comic.

"Η ιστορία ακολουθεί την Nina Locke και τα τρία παιδιά της, τον Tyler, την Kinsey και τον Bode, που μετακομίζουν πίσω στο πατρικό τους σπίτι στη Μασαχουσέτη, ύστερα απο τον θάνατο του πατέρα τους. Εκεί δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι το σπίτι κρύβει περισσότερα απο αυτά που δείχνει, όταν θα ανακαλύψουν κάποια μαγικά κλειδιά που δίνουν στους κατόχους τους ειδικές δυνάμεις. Η οικογένεια πλέον, θα πρέπει να ενωθεί και να διαφυλάξει ότι τα κλειδιά δεν θα πέσουν στα χέρια του δαίμονα που τα χρειάζεται για να ανοίξει μια πύλη πρός την κόλαση."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Carlton Cuse ("Bates Motel", "Lost") και Meredith Averill ("The Haunting of Hill House"), βασισμένοι στο comic που δημιούργησαν για την IDW Entertainment, οι Joe Hill (γιός του Stephen King) και Gabriel Rodriguez.

Πρωταγωνιστούν οι Darby Stanchfield ("Scandal"), Jackson Robert Scott (IT and IT 2), Connor Jessup ("American Crime"), Emilia Jones ("Horrible Histories"), Bill Heck ("The Ballad of Buster Scruggs"), Laysla De Oliveira, Coby Bird ("The Good Doctor"), Thomas Mitchell Barnet, Griffin Gluck ("American Vandal").

Η δεύτερη σεζόν του "Locke And Key" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 22 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.