Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σαιζόν Του "Daredevil"

0

Υστερα απο κάποια σύντομα teasers, το Netflix κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Daredevil". Οπως είναι φυσικό το κεντρικό πρόσωπο του trailer είναι ο "Punisher" (Jon Bernthal), ο οποίος αν και ουσιαστικά κάνει την ίδια δουλειά με τον "Daredevil", η βίαιη και ανορθόδοξη προσέγγιση του θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον ήρωα του Hell's Kitchen.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Drew Goddard ("The Cabin in the Woods"), ενώ χρέη showrunners στην δεύτερη σαιζόν θα εκτελέσουν οι Doug Petrie ("Buffy the Vampire Slayer", "American Horror Story") και Marco Ramirez ("Sons of Anarchy"), αντικαθιστώντας τον Steven S. DeKnight ("Smallville", "Spartacus") που δυστυχώς αποχώρησε.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Scott Glenn και Rosario Dawson ενώ τα νέα πρόσωπα στην δεύτερη σαιζόν θα είναι η Elodie Yung ("G.I. Joe: Retaliation") που θα υποδυθεί την Elektra, ο Jon Bernthal ("The Walking Dead") στο ρόλο του Frank Castle-Punisher και ο Stephen Rider στο ρόλο του Blake Tower.

Η δεύτερη σαιζόν του "Daredevil" θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Netflix, στις 18 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.