Πρώτο Trailer Απο Την 5η Σαιζόν Του "Boardwalk Empire"

0

Υστερα απο το σύντομο teaser που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, το HBO κυκλοφόρησε και το πρώτο trailerr απο την πέμπτη και τελευταία σαιζόν του "Boardwalk Empire". Η πέμπτη σαιζόν εξελίσσεται επτά χρόνια μετά το τέλος της τέταρτης και συγκεκριμένα στο 1931, μια περίοδο όπου η οικονομική ύφεση έχει κυριεύσει τα πάντα. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο επίλογος της σειράς θα είναι πολύ βίαιος και πιθανότατα θανατηφόρος για τους περισσότερους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Με 17 βραβεία Emmy και 2 Χρυσές Σφαίρες, η σειρά του HBO κέρδισε κοινό και κριτικούς, χάρις στις εξαιρετικές ερμηνείες και την εντυπωσιακή αναπαράσταση της δεκαετίας του 20'.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Terence Winter («The Sopranos») ενώ στη παραγωγή βρίσκεται ο Martin Scorsese. Στο εξαιρετικό cast έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα οι Steve Buscemi, Michael Pitt, Kelly Macdonald, Michael Shannon, Shea Whigham, Aleksa Palladino, Michael Stuhlbarg, Stephen Graham, Vincent Piazza, Paz de la Huerta, Michael Kenneth Williams, Dabney Coleman, Gretchen Mol, Greg Antonacci, Bobby Cannavale.

Η πέμπτη σαιζόν που θα αποτελέσει και τον επιλόγο της εξαιρετικής σειράς, θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου, στο ΗΒΟ.

Δείτε το trailer:

 

boardwalk-empire-season-5-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.