Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του "Penny Dreadful"

0

To Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν του "Penny Dreadful", της εξαιρετικής τηλεοπτικής σειράς που θα επιστρέψει τον Μαϊο.

"Στην τρίτη σαιζόν του 'Penny Dreadful', επιστρέφει η βραβευμένη με βραβείο Tony Patti LuPone, η οποία εμφανίστηκε και στην περσινή σαιζόν στο ρόλο της Cut-Wife. Η LuPone θα επιστρέψει σε νέο ρόλο, αυτόν της Dr. Seward, μιας αμερικανίδας θεραπεύτριας που κουράρει την Vanessa (Eva Green), με μια νέα, ασυνήθιστη προσέγγιση. Ενα απο τα νέα πρόσωπα της τρίτης σαιζόν θα είναι ο Wes Studi ("Hell On Wheels"), που θα υποδυθεί τον Kaetenay, ενα ζωηρό, αινιγματικό Αμερικανό Ιθαγενή που συνδέεται βαθιά με τον Ethan (Josh Hartnett) και που θα εξελιχθεί σε σημαντικό σύμμαχο του Sir Malcolm (Timothy Dalton).

Στη τρίτη σαιζόν θα κάνει την εμφάνιση του και ο χαρακτήρας του Dr. Henry Jekyll, τον οποίο θα υποδυθεί ο Shazad Latif ("The Second Best Exotic Marigold Hotel"), ενώ τα νέα πρόσωπα συμπληρώνουν οι Christian Camargo ("Dexter"), στο ρόλο του Dr. Alexander Sweet, ενός ζωολόγου που σχηματίζει μια απροσδόκητη φιλία με την Vanessa, o Sam Barnett στο ρόλο του μυστηριώδους γραμματέα της Dr. Seward και η Jessica Barden ("Far from the Madding Crowd") στο ρόλο της Justine, της νεαρής ακόλουθου της Lily και του Dorian Gray."

Δημιουργός της σειράς είναι ο John Logan (“Hugo”, “The Aviator”, “Gladiator”), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Juan Antonio Bayona (“The Impossible”, “The Orphanage”,) Sam Mendes (“American Beauty”, “Skyfall”) και Pippa Harris (“Revolutionary Road”, “Call The Midwife”).

Πρωταγωνιστούν οι Eva Green, Josh Hartnett, Timothy Dalton, Rory Kinnear, Harry Treadaway, Billie Piper, Reeve Carney, Patti LuPone, Shazad Latif, Wes Studi, Jessica Barden και Christian Camargo.

Η τρίτη σαιζόν του "Penny Dreadful" θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαϊου στο Showtime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.