Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Preacher"

0

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν του "Preacher", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic των Garth Ennis και Steve Dillon.

"Απορροφημένος απο μια περίεργη πνευματική δύναμη που ονομάζεται Genesis, ο Τεξανός κήρυκας Jesse Custer απογοητεύεται με την πίστη στην οποία είχε αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του. Κάτοχος πλέον της δύναμης "της λέξης", μια ικανότητα που κάνει τους ανθρώπους να υπακούουν στίς προσταγές του, ο Custer ξεκινά ένα βίαιο και ταραχώδες ταξίδι ανά τη χώρα. Με συντροφιά την πάνοπλη φίλη του Tulip και τον περιπλανώμενο Ιρλανδό Cassidy, ο Preacher χάνει την πίστη του στον άνθρωπο και τον Θεό καθώς γίνεται μάρτυρας σκοτεινών κτηνωδιών και απίθανων καταστροφών, κατά την διάρκεια της εξερεύνησης της Αμερικής."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Seth Rogen και Evan Goldberg, ενώ ο Sam Catlin ("Breaking Bad") υπογράφει το σενάριο και εκτελεί χρέη showrunner.

Πρωταγωνιστούν οι Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Colletti, Lucy Griffiths και Elizabeth Perkins.

Αν και η πρώτη σαιζόν της τρελής σειράς του AMC αποδείχθηκε κατώτερη του αναμενομένου, με την ιστορία να εξελίσσεται αποκλειστικά στην μικρή επαρχιακή πόλη, οι προσδοκίες για την δεύτερη σαιζόν παραμένουν υψηλές καθώς το πρωταγωνιστικό τρίδυμο των Custer, Tulip και Cassidy, είναι πλέον στο δρόμο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η δεύτερη σαιζόν του "Preacher" θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου στο AMC.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.