Πρώτο Trailer Απο Τη 4η Σαιζόν Του "Bates Motel"

0

Υστερα απο κάποια σύντομα teasers, το A&E κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο την τέταρτη σαιζόν του "Bates Motel", της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς που αποτελεί την prequel ιστορία του διάσημου, κινηματογραφικού franchise τρόμου "Psycho".

"Η τέταρτη σαιζόν αποκαλύπτει την συνεχιζόμενη καθοδική πορεία του Norman και τις συνέπειες της στην οικογένεια. Η Norma γίνεται ολοένα και πιο φοβισμένη καθώς προσπαθεί απελπισμένα να βρεί την επαγγελματική βοήθεια που χρειάζεται ο Norman. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την διατάραξη της εμπιστοσύνης που κάποτε είχαν, ενώ ο Norman πασχίζει να κρατήσει την επαφή του με την πραγματικότητα. Την ίδια ώρα, ο Σερίφης Romero βρίσκεται και πάλι μπλεγμένος μέσα στις ζωές τους."

Δημιουργοί της νέας σειράς είναι ο executive producer του "Lost", Carlton Cuse και ο Kerry Ehrin ("Friday Night Lights").

Πρωταγωνιστούν οι Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot, Nicola Peltz, Olivia Cooke, Nestor Carbonell.

Αν και η εξέλιξη της σειράς φαίνεται να πλησιάζει αρκετά στην ιστορία της πρώτης ταινίας του κινηματογραφικού franchise, η τέταρτη σαιζόν του "Bates Motel" δεν θα είναι και η τελευταία, καθώς η σειρά έχει ανανεωθεί και για πέμπτη σαιζόν.

Η τέταρτη σαιζόν του "Bates Motel" αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου, στο A&E.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.