Πρώτο Trailer Απο Το "Dirk Gently’s Holistic Detective Agency"

0

Το BBC America κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Dirk Gently’s Holistic Detective Agency", μια νέα σειρά οκτώ επεισοδίων που είναι βασισμένη στις νουβέλες "Dirk Gently’s Holistic Detective Agency" που έγραψε ο Douglas Adams ("Hitchhiker’s Guide To The Galaxy").

"Το Dirk Gently είναι ένα κωμικό θρίλερ που ακολουθεί τις περίεργες περιπέτειες του εκκεντρικού 'ολιστικού' ντετέκτιβ Dirk Gently και του διστακτικού βοηθού του Todd, καθώς αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο και φαινομενικά απίθανο μυστήριο την σαιζόν, διασταυρώντας τα μονοπάτια τους με ένα πλήθος άγριων και κάποιες φορές επικίνδυνων χαρακτήρων, με το κάθε επεισόδιο να τους φέρνει κάποια βήματα πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο Todd δεν θεωρεί τον εαυτό του μέντιουμ. Απλά είναι καλύτερος στους περισσότερους τομείς απο τον Dirk. Πάντα προσπαθεί να δώσει λύσεις με τις λιγότερες δυνατές προσπάθειες. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας συμπονετικός, γλυκός, εξυπνότερος απο το μέσο όρο άνδρας, ο Todd βρίσκεται συχνά διχασμένος ανάμεσα σε ηθικά αμφιλεγόμενα μονοπάτια."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο Max Landis ("Chronicle"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dirk Gently θα βρεθεί ο Samuel Barnett ("Jupiter Ascending"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Elijah Wood ("The Lord of the Rings"), Christian Bako, Neil Brown Jr., Aaron Douglas, Fiona Dourif, Michael Eklund, Jade Eshete, Mpho Koaho και Hannah Marks.

Με υπόβαθρο τις νουβέλες του Douglas Adams και τον - ικανό για το χειρότερο και το καλύτερο - Max Landis στην θέση του σεναριογράφου και του παραγωγού, το "Dirk Gently" αναμένεται αρκετά ανατρεπτικό αλλά και απρόβλεπτο.

To "Dirk Gently" που αποτελεί μια συμπαραγωγή των AMC Studios, Ideate Media, IDW Entertainment και Circle of Confusion, θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου, στο BBC America.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.