Πρώτο Teaser-Trailer Από Το "Vikings Valhalla" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το "Vikings Valhalla", την νέα σειρά από το franchise του "Vikings", που ξεκίνησε στο History το 2013. Το πρώτο teaser της σειράς που εξελίσσεται 100 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης, φανερώνει το ίδιο στυλ στην παραγωγή και ένα νέο cast που αν καταφέρει να αποκτήσει την χημεία που είχε αυτό της πρώτης, τότε η νέα σειρά του Netflix μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι εξίσου καλό.

"To Vikings: Valhalla ξεκινά στις αρχές του 11ου αιώνα και καταγράφει τις θρυλικές περιπέτειες μερικών από τους διάσημους Vikings που έζησαν ποτέ - Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada και Norman King William the Conqueror. Αυτοί οι άνδρες και γυναίκες θα χαράξουν ένα μονοπάτι καθώς μάχονται για την επιβίωση σε έναν κόσμο που αλλάξει και εξελίσσεται διαρκώς."

Πρώτο Teaser-Trailer Από Το "Vikings Valhalla" Του Netflix

Το σενάριο της νέας σειράς έχει γράψει ο Jeb Stuart ("The Fugitive", "Die Hard") ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Michael Hirst ("The Tudors", "Camelot"), ο δημιουργός της original σειράς "Vikings".

Πρωταγωνιστούν οι Sam Corlett ("Chilling Adventures of Sabrina"), Frida Gustavsson ("The Witcher"), Leo Suter ("Beecham House"), Bradley Freegard ("Keeping Faith"), Jóhannes Haukur Jóhannesson ("Cursed"), Laura Berlin ("Einstein"), David Oakes ("The Borgias"), Caroline Henderson, Pollyanna McIntosh ("The Walking Dead"), Asbjørn Krogh Nissen ("Copenhagen").

Η πρώτη σεζόν του "Vikings Valhalla" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις αρχές του 2022.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.