Πρώτο Teaser-Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "True Detective"

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν του "True Detective", της εξαιρετικής δραματικής τηλεοπτικής σειράς που επιστρέφει με νέο cast και υπόθεση.

"Ενας παράξενος φόνος φέρνει κοντά τρείς αξιωματικούς της αστυνομίας και ένα κακοποιό και όλοι τους θα πρέπει να πλοηγηθούν μέσα απο έναν ιστό συνομωσίας και προδοσίας στα κακόφημα τοπία της California. Ο Colin Farrell είναι ο Ray Velcoro, ένας διεφθαρμένος ντετέκτιβ στην βιομηχανική πόλη του Vinci της Κομητείας LA. Ο Vince Vaughn υποδύεται τον Frank Semyon, ένα κακοποιό και επιχειρηματία που κινδυνεύει να χάσει όλα όσα απόκτησε, ενώ η σύζυγος του και μοναδική συμμαχός του (Kelly Reilly), πασχίζει με τις επιλογές του αλλά και τις δικές της. Η Rachel McAdams είναι η Ani Bezzerides, μια ντετέκτιβ της Κομητείας Ventura, που αμφισβητεί το σύστημα που υπηρετεί, ενώ ο Taylor Kitsch υποδύεται τον Paul Woodrugh, ένα βετεράνο του πολέμου και μοτοσυκλεστή της Τροχαίας της California που ανακαλύπτει μια σκηνή εγκλήματος που πυροδοτεί μια έρευνα που αφορά τρείς υπηρεσίες του νόμου, πολλαπλές εγκληματικές συμπαιγνίες και δισεκατομμύρια δολάρια."

Δημιουργός & σεναριογράφος της σειράς είναι ο Nic Pizzolatto, ενω τη σκηνοθεσία των δυο πρώτων επεισοδίων έχει αναλάβει ο Justin Lin ("Fast & Furious").

Πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly, Michael Irby, Abigail Spencer, Leven Rambin, Riley Smith, Lolita Davidovich, James Frain, Adria Arjona, Christian Campbell, Michael Hyatt, Yara Martinez.

Βλέποντας το cast και το πρώτο teaser, παρατηρούμε ότι η σειρά δεν διαθέτει πλέον τον special χαρακτήρα της πρώτης σαιζόν και πλέον μοιάζει με μια πιο συμβατική και συνηθισμένη αστυνομική σειρά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η επιτυχία της πρώτης σαιζόν δεν πρόκειται να επαναληφθεί, καθώς στηρίχθηκε σε τρία πρόσωπα που δεν θα επιστρέψουν στη δεύτερη: τον Woody Harelson, τον Matthew Mcconaughey και τον σκηνοθέτη Cary Fukunaga.

Η δεύτερη σαιζόν του "True Detective" θα κάνει αποτελείται απο οκτώ επεισόδια και θα πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου, στο HBO.

Δείτε το teaser:

 

True Detective -  Rachel McAdams

True Detective - Taylor Kitsch

True Detective - Vince Vaughn

True Detective - Colin Farrell

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.