Πρώτο Teaser Από Το "The Sandman" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "The Sandman", την τηλεοπτική μεταφορά του comic που έγραψε ο Neil Gaiman ("Coraline", "American Gods") για την DC Comics. Το teaser φανερώνει μια σειρά με σκοτεινό τόνο και υψηλό επίπεδο παραγωγής, που σε πρώτη φάση φαίνεται αρκετά πιστή στο comic.

"Μια μίξη σύγχρονων μύθων και σκοτεινής φαντασίας, όπου η σύγχρονη μυθοπλασία, το ιστορικό δράμα και οι θρύλοι συνδέονται τέλεια. Το 'The Sandman' ακολουθεί τους ανθρώπους και τα μέρη που επηρεάζονται από τον Μορφέα, τον Βασιλιά των Ονείρων, καθώς αυτός διορθώνει τα συμπαντικά και τα ανθρώπινα λάθη που έκανε κατά την διάρκεια της απέραντης ύπαρξης του."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς του "The Sandman", έχουν γράψει οι David S. Goyer ("The Dark Knight"), Neil Gaiman ("American Gods") και ο Allan Heinberg ("Wonder Woman"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Sandman βρίσκεται ο Tom Sturridge ("The Hollow Crown"), η Gwendolyn Christie ("Game of Thrones") είναι ο Lucifer, ο Sanjeev Bhaskar και ο Amid Chaudry είναι οι Cain και Abel, ο Charles Dance ("Game of Thrones") είναι ο Roderick Burgess, η Vivienne Acheampong ("The Witches") είναι η Lucienne, ο Boyd Holbrook ("Narcos") είναι ο Corinthian.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Kirby Howell-Baptiste ("Barry") στο ρόλο της Death, η Jenna Coleman ("The Serpent") στο ρόλο της Johanna Constantine, ο Stephen Fry ("V for Vendetta") στο ρόλο του Gilbert, ο David Thewlis ("Fargo") στο ρόλο του John Dee, η Joely Richardson ("Emerald City") στο ρόλο της Ethel Cripps, η Kyo Ra στο ρόλο της Rose Walker, ο/η Mason Alexander Park στο ρόλο της Desire, η Donna Preston στο ρόλο της Despair, η Niamh Walsh στο ρόλο της νεαρής Ethel Cripps, η Razane Jammal στο ρόλο της Lyta Hall, η Sandra James Young στο ρόλο της Unity Kinkaid και ο Patton Oswalt ("American Dad!") ως η φωνή του κορακιού Matthew.

Η πρώτη σεζόν του "The Sandman" που αποτελείται από 11 επεισόδια, θα διατεθεί από το Netflix μέσα στους επόμενους μήνες...

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.