Πρώτο Teaser Από Το "I Know What You Did Last Summer"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "I Know What You Did Last Summer", την τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κινηματογραφικό franchise τρόμου. Το trailer φανερώνει μια τηλεοπτική εκδοχή του γνωστού χαζού franchise, προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή με πιο sexy ατμόσφαιρα και προκλητική διάθεση.

"Ένα χρόνο μετά το ολέθριο αυτοκινητιστικό ατύχημα που στοίχειωσε την βραδιά της αποφοίτησης τους, μια ομάδα εφήβων βρίσκονται ενωμένοι με ένα σκοτεινό μυστικό και καταδιωκόμενοι από έναν στυγνό δολοφόνο. Καθώς προσπαθούν να μάθουν ποιος τους κυνηγά, αποκαλύπτουν την σκοτεινή πλευρά της φαινομενικά τέλειας πόλης τους. Όλοι κρύβουν κάτι και η αποκάλυψη του λάθους μυστικού, θα μπορούσε να να είναι μοιραία."

Πρώτο Teaser Από Το "I Know What You Did Last Summer"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Sara Goodman, βασισμένη στην νουβέλα που έγραψε η Lois Duncan το 1973, μια νουβέλα που αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης της κινηματογραφικής ταινίας του 1997. Πρωταγωνιστούν οι Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Bill Heck, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom, Chrissie Fit, Danielle Delaunay, Spencer Sutherland, Madison Iseman, Sonya Balmores.

Το τηλεοπτικό "I Know What You Did Last Summer", θα διατεθεί μέσα από το Amazon στις 15 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Teaser Από Το "I Know What You Did Last Summer"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.