Πρώτο Teaser Απο Την 2η Σαιζόν Του "Daredevil"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την δεύτερη σαιζόν του "Daredevil", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου ήρωα της Marvel. To πρώτο teaser που προβλήθηκε στο Comic-Con της Νέας Υόρκης, αποτελεί ουσιαστικά έναν απολογισμό της πρώτης σαιζόν, ενώ μας δίνει και μια σύντομη πρώτη εικόνα απο την Elektra και τον Punisher.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Drew Goddard ("The Cabin in the Woods"), ενώ χρέη showrunners στην δεύτερη σαιζόν θα εκτελέσουν οι Doug Petrie ("Buffy the Vampire Slayer", "American Horror Story") και Marco Ramirez ("Sons of Anarchy"), αντικαθιστώντας τον Steven S. DeKnight ("Smallville", "Spartacus") που δυστυχώς αποχώρησε.

Elodie Yung (Elektra)

Elodie Yung (Elektra)

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Scott Glenn και Rosario Dawson, ενώ τα νέα πρόσωπα στην δεύτερη σαιζόν θα είναι η Elodie Yung ("G.I. Joe: Retaliation") που θα υποδυθεί την Elektra, ο Jon Bernthal ("The Walking Dead") στο ρόλο του Frank Castle-Punisher και ο Stephen Rider στο ρόλο του Blake Tower.

Η δεύτερη σαιζόν του "Daredevil" θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2016 και πάλι μέσα απο το Netflix.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.