Πρώτο Clip Απο Το "Crossbones"

0

Το NBC κυκλοφόρησε ένα clip απο το "Crossbones", την νέα τηλεοπτική σειράς εποχής του Neil Cross. Στο νέο clip γίνεται μια εισαγωγή στο χαρακτήρα και τις πεποιθήσεις του Μαυρογένη (Blackbeard), τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα που υποδύεται ο John Malkovich.

"Το έτος 1715 στο νησί New Providence των Μπαχάμας - την πρώτη λειτουργική δημοκρατία της Αμερικής - εκεί βασιλεύει ο διαβολικός πειρατής Edward Teach, γνωστός και ως Blackbeard (Μαυρογένης - John Malkovich), μέσα σε ένα άγριο κράτος κλεφτών, παρανόμων και κακοποιών-ναυτών. Μια παραγκούπολη αλλά και παράδεισος των πειρατών, αυτό το μέρος είναι μοναδικό και μια σοβαρή απειλή για το διεθνές εμπόριο.

Σε μια προσπάθεια να αποκτήσει το έλεγχο αυτής της τρομακτικής κοινωνίας, ο Tom Lowe - ένας ικανότατος δολοφόνος - στέλνεται στο παράδεισο των πειρατών με σκοπό να δολοφονήσει τον χαρισματικό Μαυρογένη. Ομως όσο πιο κοντά φτάνει, ο Lowe διαπιστώνει ότι η αποστολή του δεν είναι και τόσο εύκολη. Ο Lowe δεν μπορεί να μην θαυμάζει τα πολιτικά ιδανικά του Μαυρογένη, η δίψα του οποίου για γνώση δεν έχει όρια και νόμους.
Ομως ο Lowe δεν είναι ο μόνος κίνδυνος που απειλεί την κυριαρχία του Μαυρογένη, καθώς το πάθος του για μια γυναίκα αποτελεί την μεγαλύτερη αδυναμία του."

Περιπετειώδης σειρά εποχής απο τον Neil Cross ("Luther" - TV series, "Mama") και παραγωγούς τους Walter F. Parkes & Laurie MacDonald (Gladiator, Men in Black), Ted Gold (Three Rivers), βασισμένο στο βιβλίο "The Republic of Pirates", του Colin Woodard.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του "Μαυρογένη" βρίσκεται ο John Malkovich ("Dangerous Liaisons", "Red"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Richard Coyle, Tracy Ifeachor, Yasmine Al Massri, David Hoflin, Ezra Buzzington, Lauren Shaw, Julian Sands, Natalie Hoflin, Henry Hereford, Aimee Mullins.

To "Crossbones" θα κάνει πρεμιέρα στίς 30 Μαϊου, στο NBC.

Δείτε το clip:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.