Πρώτη Ματιά Στο "Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities"

0

Πρόκειται για την τηλεοπτική ανθολογία τρόμου "Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities" του Netflix, ένα φιλόδοξο project που αρχικά είχε τον τίτλο "Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight". Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, δημιουργός της ανθολογίας είναι ο Μεξικανός σκηνοθέτης Guillermo del Toro ("Pan's Labyrinth", "The Shape of Water", "Hellboy"), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner μαζί με τον Miles Dale ("The Strain", "Scary Stories to Tell in the Dark").

"Μια ανθολογία που θα προκαλέσει την παραδοσιακή αντίληψη που έχουμε για το είδος του τρόμου. Από το μακάβριο στο μαγικό, από το γοτθικό στο γκροτέσκο ή το κλασικό creepy, αυτές οι οκτώ μοχθηρές ιστορίες - που συμπεριλαμβάνουν δυο αυθεντικές δουλειές του del Toro - θα πάρουν σάρκα και οστά από μια ομάδα σεναριογράφων και σκηνοθετών που επιλέχθηκαν προσωπικά από τον δημιουργό του 'Shape of Water'."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο των οκτώ επεισοδίων βρίσκονται οι Guillermo del Toro, Ana Lily Amirpour ("A Girl Walks Home Alone at Night"), Panos Cosmatos ("Mandy"), Jennifer Kent ("The Babadook"), Vincenzo Natali ("Cube"), Guillermo Navarro ("Hannibal"), David Prior ("The Empty Man"), Keith Thomas ("The Vigil"), Catherine Hardwicke ("Miss Bala") και David S. Goyer ("The Drak Night").

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει τα ονόματα των Andrew Lincoln ("The Walking Dead"), Ben Barnes ("The Punisher"), Elpidia Carrillo ("Predator 2"), Tim Blake Nelson ("The Ballad of Buster Scruggs"), Essie Davis, Luke Roberts, F. Murray Abraham, Glynn Turman, Hannah Galway, Crispin Glover, Demetrius Grosse, David Hewlett, Sebastian Roché και Peter Weller ("Robocop"), ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθούν και νέα ονόματα.

Αν και οι τηλεοπτικές ανθολογίες τρόμου που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 2-3 χρόνια, απέτυχαν να προσφέρουν κάτι στο είδος και να φανούν αντάξιες των προκατόχων τους, το "Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities" του Netflix φαίνεται να διαθέτει τα απαιτούμενα συστατικά για να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Το "Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities" που αυτή την στιγμή γυρίζεται στο Τορόντο του Καναδά, θα διατεθεί από το Netflix μέσα στο 2022...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.