Πρώτη Ματιά Στην Prequel Σειρά του "Game of Thrones"

0

Αν και όλοι περιμένουμε την όγδοη και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones", που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο, το HBO συνεχίζει τις ετοιμασίες για την τηλεοπτική σειρά που θα κληθεί να καλύψει το κενό, μια νέα σειρά που θα διαθέτει νέους χαρακτήρες και πλοκή που θα λειτουργήσει σαν prequel της ιστορίας που όλοι πλέον γνωρίζουμε.

"Η σειρά καταγράφει την παρακμή του κόσμου απο την χρυσή Εποχή των Ηρώων, στην πιο σκοτεινή του εκδοχή. Και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: απο τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Westeros, μέχρι την αληθινή προέλευση των white walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Starks, αυτή δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Jane Goldman ("Kick-Ass", "X-Men: First Class"), βασισμένη φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο George R.R. Martin, στην σκηνοθεσία βρίσκεται η S.J. Clarkson ("Life on Mars", "The Defenders"), ενώ οι Dan Weiss και David Benioff, οι showrunners της original σειράς, δεν θα έχουν καμία ανάμιξη στο νέο εγχείρημα.

Στον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Naomi Watts ("The Impossible"), που υποδύεται ενα χαρισματικό μέλος της υψηλής κοινωνίας, που κρύβει ενα σκοτεινό μυστικό, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Josh Whitehouse ("Poldark"), Denise Gough ("Angels in America"), Jamie Campbell Bower ("Twilight"), Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Toby Regbo ("Reign"), Georgie Henley ("The Chronicles of Narnia"), Ivanno Jeremiah ("Humans"), Alex Sharp ("How to Talk to Girls at Parties") και Sheila Atim ("Harlots").

Η prequel σειρά που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει περισσότερη φαντασία και λιγότερη πολιτική, ακόμη δεν έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.