Πρώτη Ματιά: "Marvel's Jessica Jones"

0

Πρόκειται για την δεύτερη απο τις πέντε συνολικά τηλεοπτικές σειρές που θα υλοποιήσει το Netflix, για λογαριασμό της Marvel. Η ιστορία είναι βασισμένη στο comic Alias της Marvel Comics και τον χαρακτήρα της ηρωίδας Jessica Jones, που δημιούργησε ο συγγραφέας Brian Michael Bendis και ο καλλιτέχνης Michael Gaydos.

"Η ιστορία εστιάζει στη Jessica Jones, μια σούπερ ηρωίδα που υποφέρει απο διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD), κάτι που την οδηγεί στον να κρεμάσει το κοστούμι της και να ανοίξει ένα γραφείο ερευνών, μέσα απο το οποίο θα καταλήξει να βοηθά ανθρώπους και άλλους σούπερ ήρωες."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει ο δημιουργός του comic Brian Bendis και η Melissa Rosenberg ("Dexter"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Jessica Jones βρίσκεται η Krysten Ritter (Breaking Bad, Don't Trust the B---- in Apartment 23), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι David Tennant ("Doctor Who"), Mike Colter ("The Good Wife"), Rachael Taylor ("Crisis"), Carrie-Anne Moss ("The Matrix"), Erin Moriarty, Eka Darville, Susie Abromeit και Phil Cappadora.

Krysten Ritter in Jessica Jones set

Krysten Ritter

Υστερα απο το καλοφτιαγμένο και άψογο αισθητικά "Daredevil" (την καλύτερη σειρά της Marvel μέχρι σήμερα), η δεύτερη comic σειρά του Netflix αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο σκοτεινό τόνο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο παραγωγός της σειράς Jeph Loeb, ο οποίος δήλωσε ότι το "Jessica Jones" "είναι πρωτίστως ένα ψυχολογικό θρίλερ", μια δήλωση που σίγουρα δημιουργεί πολύ υψηλές προσδοκίες.

Στη νέα σειρά, θα κάνει την εμφάνιση του και ο χαρακτήρας του Luke Cage (Mike Colter), ο οποίος το 2016 θα αποκτήσει τη δική τηλεοπτική σειρά και πάλι μέσα απο το Netflix, μια νέα σειρά που θα παρουσιάσουμε σε νέο άρθρο.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Netflix στα τέλη του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.