Πρώτη Ματιά: "Daredevil"

0

Κατά την διάρκεια του New York Comic Con, το Netflix παρουσίασε το πρώτο υλικό απο την νέα τηλεοπτική σειρά "Daredevil", που βασίζεται στο γνωστό ήρωα της Marvel Comics, που δημιούργησαν ο Bill Everett και ο Stan Lee.

"Στη γειτονία Hell's Kitchen της Νέας Υόρκης, ο Matt Murdock είναι ένας άνδρας που τυφλώθηκε απο μια ραδιενεργό ουσία που έπεσε κατά λάθος πάνω του. Αν και πλέον δεν μπορεί να δεί, η έκθεση του στο ραδιενεργό υλικό προκάλεσε την αύξηση των υπόλοιπων του αισθήσεων πέρα απο κάθε ανθρώπινο όριο."

Ο Steven S. DeKnight ("Smallville", "Spartacus") θα αναλάβει το "τρέξιμο" της τηλεοπτικής σειράς, ενώ ο αρχικός showrunner Drew Goddard ("The Cabin in the Woods") θα παραμείνει στο project σαν σύμβουλος.

ο Charlie Cox στο ρόλο του Matt Murdock (Daredevil).

ο Charlie Cox στο ρόλο του Matt Murdock (Daredevil).

Πρωταγωνιστούν οι Charlie Cox ("Boardwalk Empire"), Vincent D'Onofrio ("The Cell"), Scott Glenn ("The Right Stuff"), Rosario Dawson ("Sin City"), Deborah Ann Woll, Vondie Curtis-Hall, Elden Henson.

Το "Daredevil" αποτελεί την πρώτη απο τις 4 σειρές που θα αναπτύξει η Marvel για το συνδρομητικό δίκτυο Netflix, καθώς θα ακολουθήσουν οι σειρές "Jessica Jones", "Iron Fist", "Luke Cage", αλλά και το "The Defenders" σε μορφή μια μίνι-σειράς.

Η πρώτη σαιζόν του "Daredevil" θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Netflix τον Απρίλιο του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.