Προχωρά Κανονικά Η Τηλεοπτική Σειρά "Krypton"

0

Πρίν απο ένα περίπου χρόνο είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση της Warner Bros και της DC Comics για την δημιουργία του "Krypton", μιας νέας τηλεοπτικής σειράς που θα λειτουργούσε σαν prequel της ιστορίας του Superman, με παραγωγό τον David S. Goyer ("The Dark Knight Trilogy", "Man os Steel") και με δίκτυο προβολής το Syfy.

"Η ιστορία της σειράς εξελίσσεται 200 χρόνια πίσω στο παρελθόν, πρίν ο πλανήτης Krypton καταστραφεί και εστιάζει στους κατοίκους του πλανήτη, τον τρόπο ζωής τους και τα πολιτικά παιχνίδια."

Ενα χρόνο μετά όμως και χωρίς ενημέρωση για την πρόοδο του εγχειρήματος, πολλοί υπέθεσαν ότι το project "πάγωσε". Κατά την διάρκεια της πρόωθησης της τρίτης σαιζόν του "Da Vinci’s Demons", ο David S. Goyer μίλησε στο Collider και για το "Krypton", διαβεβαιώνοντας ότι η σειρά προχωρά κανονικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο υλικό που έχει διαθέσιμο:

"Μια απο τις μεγάλες απολαύσεις της ενασχόλησης μου με το 'Man of Steel', ήταν το κομμάτι που αφορούσε τον πλανήτη Krypton. Στο πρώτο προσχέδιο του σεναρίου οι πρώτες 40 σελίδες εξελίσσονταν στον Krypton, όμως αναγκαστήκαμε να συμπιέσουμε όλο αυτό το υλικό σε 15 λεπτά, ενώ υπήρχαν πολλές ιδέες που ήθελα να χρησιμοποιήσω στο φίλμ, αλλά τελικά δεν χώρεσαν."

man of steel krypton scenes

Στην συνέχεια ο Goyer αναφέρθηκε και στο επίπεδο παραγωγής της νέας σειράς και το κατά πόσο μια τηλεοπτική παραγωγή μπορεί να αντέξει ένα τόσο εξωπραγματικό και δαπανηρό περιβάλλον:

"Οσον αφορά το επίπεδο παραγωγής, θα πρέπει να κάνεις θυσίες και να επιλέξεις τις καλύτερες στιγμές. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες σκηνές μεγάλης κλίμακας. Δεν θα είναι βέβαια ένας κατακλυσμός οπτικών εφέ όπως θα ήταν ένα φίλμ, καθώς θα εστιάσουμε περισσότερο στους χαρακτήρες και την κουλτούρα."

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου του "Krypton" θα γράψει ο Ian Goldberg ("Terminator: The Sarah Connor Chronicles", "Once Upon a Time") σε συνεργασία με τον David S. Goyer, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Αν και το υλικό φαντάζει ενδιαφέρον, η μεταφορά του στην τηλεόραση θα απαιτήσει υψηλό επίπεδο παραγωγής και υψηλό προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά που μέχρι σήμερα δεν έχουμε συναντήσει στις σειρές του SyFy, το οποίο βέβαια τον τελευταίο καιρό φαίνεται να προσπαθεί να μπεί σε μια νέα εποχή, με υψηλότερου προφίλ σειρές όπως το "The Expanse" και το "The Magicians".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.