Πλούσιο Cast Στον Πιλότο του "Westworld"

0

Η παραγωγή του πιλοτικού επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς "Westworld", συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ενώ το cast γίνεται ολοένα και πλουσιότερο. Ετσι ύστερα απο τον Anthony Hopkins στο cast προστέθηκε και ο Ed Harris. Ο Harris θα υποδυθεί τον "κακό" της ιστορίας, τον The Man in Black, ενώ ο Anthony Hopkins θα αναλάβει το ρόλο του Dr. Robert Ford, του δημιουργού του θεματικού πάρκου.

Η νέα σειρά αποτελεί την μεταφορά στην μικρή οθόνη της sci-fi ταινίας του Michael Crichton ("Jurassic Park"), που κυκλοφόρησε το 1973 και είχε ως πρωταγωνιστή τον Yul Brynner.

"Το Westworld, είναι ένα θεματικό πάρκο για πλούσιους επισκέπτες. Το πάρκο παρέχει στους πελάτες του τη δυνατότητα να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους μέσα απο την χρήση robot που παρέχουν ότι χρειαστούν. Δυο απο τους επισκέπτες επιλέγουν μια περιπέτεια στην Αγρια Δύση. Ομως, ύστερα απο μια βλάβη στους υπολογιστές, ανακαλύπτουν ότι καταδιώκονται απο ένα - εκτός ελέγχου - robot που οπλοφορεί."

Την παραγωγή της σειράς, έχει αναλάβει η εταιρεία Bad Robot των J.J. Abrams & Bryan Burk, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jonathan Nolan ("Person of Interest"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Lisa Joy ("Pushing Daisies").

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Evan Rachel Wood ("True Blood"), Jeffrey Wright ("Boardwalk Empire"), James Marsden ("X-Men"), Rodrigo Santoro (300), Thandie Newton, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal και Kyle Bornheimer.

Αν ο πιλότος στεφθεί με επιτυχία το HBO θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.