Όλες Οι Νέες Σειρές Από Το Σύμπαν Του "Star Wars"

0

Ύστερα από την αποτυχία της νέας τριλογίας του "Star Wars", η Disney φαίνεται να πήρε το μάθημα της και πλέον έχοντας βάλει στον "πάγο" την νέα τριλογία που σχεδίαζε, ρίχνει το βάρος της στις νέες τηλεοπτικές σειρές του franchise. Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία του "The Mandalorian" των Jon Favreau και Dave Filoni, οι οποίοι έβαλαν τα γυαλιά στον J.J Abrams που σκηνοθέτησε τα δυο από τα τρία άνοστα και άψυχα φιλμ της νέας τριλογίας, η Disney και η Lucasfilm φαίνεται πως θα ακολουθήσουν την ίδια συνταγή, με τηλεοπτικές σειρές που θα εστιάζουν σε αγαπημένους ήρωες του franchise.

Κατά την διάρκεια της προχθεσινής ενημέρωσης των μετόχων, η Kathleen Kennedy, η Πρόεδρος της Lucasfilm, αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρείας που αφορούν το σύμπαν του "Star Wars", που σε πρώτη φάση περιλαμβάνουν 5 νέες τηλεοπτικές σειρές και ένα νέο spin-off φιλμ (με το οποίο θα ασχοληθούμε σε άλλο άρθρο). Όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, η Kathleen Kennedy ανακοίνωσε το "Obi Wan Kenobi", το "Rangers of the New Rebublic", το "Andor", το "Ahsoka" και το "Lando".

Πιο αναλυτικά και με σειρά πρεμιέρας Οι Νέες Σειρές Από Το Σύμπαν Του "Star Wars":

"Ahsoka"
Όλες Οι Νέες Σειρές Από Το Σύμπαν Του "Star Wars"

"Η σειρά εξελίσσεται στο ίδιο χρονικό σύμπαν με το 'The Mandalorian' και εστιάζει στον χαρακτήρα της Ahsoka Tano, της Jedi που υπήρξε μαθήτρια του Anakin Skywalker."

Δημιουργοί της σειράς είναι ο Jon Favreau και ο Dave Filoni, ο οποίος δημιούργησε τον χαρακτήρα της Ahsoka μαζί με τον George Lucas στην animated σειρά "Star Wars: The Clone Wars". Στο ρόλο της Ahsoka Tano θα βρεθεί η Rosario Dawson ("Sin City"), η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο ρόλο στο επεισόδιο 13 του "The Mandalorian".

Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2021.


 

"Obi Wan Kenobi"
Όλες Οι Νέες Σειρές Από Το Σύμπαν Του "Star Wars"

"Ο Ewan McGregor επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Jedi Master Obi-Wan Kenobi, σε μια special event τηλεοπτική σειρά στο Disney+. Η σειρά ξεκινά δέκα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του φιλμ 'Star Wars: Revenge of the Sith', εκεί όπου γνώρισε την μεγαλύτερη ήττα του, την πτώση και διαφθορά του καλύτερου του φίλου και μαθητή του Anakin Skywalker, ο οποίος μετατράπηκε στον Λόρδο Σιθ Darth Vader."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Deborah Chow ("The Mandalorian" ep.3 & ep.7), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Hossein Amini ("47 Ronin", "The Alienist: Angel of Darkness") και Joby Harold ("King Arthur: Legend of the Sword"). Στο ρόλο του Obi-Wan Kenobi επιστρέφει ο Ewan McGregor, ενώ στο ρόλο του Darth Vader/Anakin Skywalker επιστρέφει ο Hayden Christensen.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν στις 21 Μαρτίου του 2021, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2022.


 

"Andor"
Όλες Οι Νέες Σειρές Από Το Σύμπαν Του "Star Wars"

"Η σειρά εξελίσσεται μερικά χρόνια πριν από τα γεγονότα του 'Rogue One' και εστιάζει στον χαρακτήρα του Cassian Andor, του κατασκόπου της Επανάστασης που συνέβαλε τα μέγιστα στην κλοπή των σχεδίων του Death Star."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Tony Gilroy ("Rogue One: A Star Wars Story", "The Bourne Legacy"), ο οποίος πιθανότατα θα αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Στο ρόλο του Cassian Andor επιστρέφει ο Diego Luna ("Rogue One: A Star Wars Story", "Narcos: Mexico"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Genevieve O'Reilly, Fiona Shaw, Kyle Soller, Alan Tudyk.

Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2022.


 

"Rangers of the New Rebublic"
Rangers of the New Rebublic
Αν και οι πληροφορίες γύρω από την νέα σειρά είναι ελάχιστες, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως πρόκειται για μια spin-off σειρά του "The Mandalorian", που εξελίσσεται στο ίδιο χρονικό σύμπαν και που πιθανότατα θα περιλαμβάνει κάποιους από τους χαρακτήρες του "The Mandalorian", όπως αυτοί της Cara Dune (Gina Carano) και της Bo Katan (Katee Sackhoff).

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Jon Favreau και Dave Filoni, το δίδυμο πίσω από το "The Mandalorian".

Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2023.


 

"Lando"
Lando

"Το αγαπημένο παλιοτόμαρο του γαλαξία, ο Lando Calrissian, επειστρέφει στο 'Lando', μια νέα event τηλεοπτική σειρά από το σύμπαν του 'Star Wars'."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Justin Simien ("Dear White People", "Bad Hair"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Lando Calrissian, αναμένεται να επειστρέψει ο Donald Glover, ο οποίος υποδύθηκε τον χαρακτήρα στην ταινία "Solo".

Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2023.


Συνοψίζοντας, η σειρά που φαίνεται να διαθέτει το υψηλότερο προφίλ είναι αυτή του "Obi Wan Kenobi", καθώς διαθέτει δυο από τους σημαντικούς χαρακτήρες του franchise του "Star Wars", τον Obi Wan Kenobi και τον Darth Vader, που θα τους ενσαρκώσουν και πάλι οι Ewan McGregor και Hayden Christensen. Όσον αφορά τις υπόλοιπες και εκεί υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς το δίδυμο των Jon Favreau και Dave Filoni φαίνεται να διαθέτει αρκετές και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Όλες οι νέες σειρές από το σύμπαν του "Star Wars", θα διατεθούν μέσα από την υπηρεσία streaming Disney+...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.