Ο Bryan Fuller Showrunner Στην Τηλεοπτική Σειρά "Star Trek"

0

Σύμφωνα με το Deadline, o Bryan Fuller θα είναι ο showrunner της τηλεοπτικής σειράς "Star Trek", που θα επιστρέψει στην τηλεόραση τον Ιανουάριο του 2017, με παραγωγό τον Alex Kurtzman ("Star Trek", "Fringe", "Limitless").

Ο Fuller ξεκίνησε την καριέρα του σαν σεναριογράφος της τηλεοπτικής σειράς "Star Trek: Deep Space Nine" [1997], ενώ αργότερα συνέχισε στη σειρά "Star Trek: Voyager" [1997-2001]. Στην συνέχεια ο Fuller εργάστηκε σαν σεναριογράφος-δημιουργός των σειρών "Wonderfalls", "Dead Like Me", "Pushing Daisies" και "Hannibal", ενώ τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει την πολύ φιλόδοξη τηλεοπτική μεταφορά του "American Gods", της δημοφιλούς νουβέλας του Neil Gaiman.

Υστερα απο την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Bryan Fuller δήλωσε:

"Η συμμετοχή μου στην δημιουργία μιας νέας υλοποίησης του 'Star Trek', είναι χωρίς υπερβολή ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Μαζί με τον Alex Kurtzman, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί όπου η τηλεοπτική σειρά δεν έχει ξαναπάει."

Ενώ σύμφωνα με τον Alex Kurtzman:

"Η επιστροφή του 'Star Trek' στην τηλεόραση αποτελεί μια επιστροφή στις ρίζες του και επί χρόνια αυτές οι ρίζες άνθισαν κάτω απο την αφοσιωμένη φροντίδα του Bryan. Η εγκυκλοπεδική του γνώση γύρω απο το 'Star Trek', ξεπερνιέται μόνο απο την αγάπη του για το αισιόδοξο μέλλον του Gene Roddenberry, ένα όραμα που εξακολουθεί να μας καθοδηγεί καθώς εξερευνούμε νέους κόσμους."

Ομως και ο David Stapf, ο Πρόεδρος της CBS Television Studios είχε να πεί τα καλύτερα για τον Bryan Fuller:

"Τα τελευταία 50 χρόνια, το 'Star Trek' υπήρξε ένα καινοτόμο franchise που όχι μόνο άλλαξε το τοπίο της τηλεόρασης, αλλά είχε σημαντική επιρροή και στην ποπ κουλτούρα. Οταν ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για την επιστροφή της σειράς στην τηλεόραση, αμέσως σκεφτήκαμε ότι ο Bryan Fuller θα ήταν ο ιδανικός άνθρωπος να δουλέψει στο πλευρό του Alex Kurtzman, για την δημιουργία μιας φρέσκιας και αυθεντικής ματιάς σε αυτή την κλασσική και διαχρονική σειρά. Ο Bryan δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικά προικισμένος σεναριογράφος, αλλά και ένας γνήσιος θαυμαστής του 'Star Trek'."

Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η CBS Television Studios για λογαριασμό του δικτύου CBS, που θα προβάλλει τα νέα επεισόδια τον Ιανουάριο του 2017.

[UPDATE] Ο Bryan Fuller τελικά δεν θα συμμετάσχει στη σειρά λόγο των υποχρεώσεων του στην τηλεοπτική σειρά "American Gods". [UPDATE]

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.