Νέο Trailer Από Το "Tribes of Europa" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Tribes of Europa", την νέα Γερμανική σειρά φαντασίας. Το νέο, μεγάλης διάρκειας trailer, φανερώνει μια μεταποκαλυπτική σειρά με μεγάλη κλίμακα στην πλοκή, αλλά χωρίς το ανάλογο επίπεδο παραγωγής.

"Το μέλλον δεν είναι όπως το περιμένατε. Το 2074, η Ευρώπη είναι χωρισμένη σε πολλές Φυλετικές πολιτείες που παλεύουν για την κυριαρχία. Τα τρία αδέρφια Κιάνο (Emilio Sakraya), Λιβ (Henriette Confurius) και Έλια (David Ali Rashed) βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του αιματηρού πολέμου και αναγκάζονται να χαράξουν τη δική τους πορεία."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Philip Koch ("Outside the Box", "Picco", "Play"), ο οποίος επίσης σκηνοθετεί και υπογράφει και το σενάριο, μαζί με τους Jana Burbach και Benjamin Seiler.

Νέο Trailer Από Το "Tribes of Europa" Του Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Henriette Confurius, David Ali Rashed, Emilio Sakraya, Melika Foroutan, James Faulkner, Igor Pecenjev, Lenka Regulyová, Oliver Masucci, Marie Mouroum, Alain Blazevic, David Bowles.

Το "Tribes of Europa" ("Οι Φυλές της Ευρώπης"), που αποτελείται από έξι επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 19 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Tribes of Europa" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.