Νέο Trailer Από Το "The Underground Railroad"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Underground Railroad", την νέα τηλεοπτική σειρά του Barry Jenkins. Τον νέο, μεγάλης διάρκειας trailer μας δίνει μια πολύ καλή εικόνα της σειράς του Jenkins, που φαίνεται να έχει δημιουργήσει μια πολύ αξιόλογη παραγωγή με εντυπωσιακή κινηματογράφηση.

Νέο Trailer Από Το "The Underground Railroad"

"Η σειρά αφηγείται το ταξίδι της νεαρής Cora (Thuso Mbedu), καθώς κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια για την ελευθερία της στον προπολεμικό Νότο. Έχοντας δραπετεύσει από μια φυτεία στην Georgia, αναζητώντας τον φημολογούμενο Υπόγειο Σιδηρόδρομο, η Cora ανακαλύπτει πως ο Σιδηρόδρομος δεν είναι φήμες, αλλά αληθινός, γεμάτος μηχανικούς και ένα μυστικό δίκτυο γραμμών και τούνελ κάτω από το έδαφος του Νότου."

Νέο Trailer Από Το "The Underground Railroad"

Στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο Barry Jenkins ("Moonlight", "If Beale Street Could Talk"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, μαζί με τους Jihan Crowther ("The Man in the High Castle"), Colson Whitehead και Allison Davis ("David Makes Man"), βασισμένοι στην ομώνυμη νουβέλα του Colson Whitehead, που κυκλοφόρησε το 2017, αποσπώντας το βραβείο Pulitzer.

Πρωταγωνιστούν οι Thuso Mbedu, Chase W. Dillon, Joel Edgerton, Amber Gray, Aaron Pierre, Jared Warren, Shiquita James, Kylee D. Allen, Sheila Atim, Lucius Baston, Kraig Dane, Trevor David.

Το "The Underground Railroad" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Amazon Prime Video στις 14 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.