Νέο Trailer Απο Το "Outsiders"

0

Το WGN America κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Outsiders", μια νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει σε μια οικογένεια περιθωριακών που αρνείται να συμμετάσχει στη σύγχρονη κοινωνία, ζώντας απομονωμένη σε ένα ορεινό καταυλισμό. Το νέο, μεγάλης διάρκειας trailer, είναι σαφώς καλύτερο απο το πρώτο και φανερώνει μια μεγαλύτερη κλίμακα και μια πλοκή που φαντάζει αρκετά πρωτότυπη.

"Ενας αγώνας για δύναμη και κυριαρχία που εξελίσσεται στους τραχείς και μυστηριώδεις λόφους των Απαλάχιων, το 'Outsiders' αφηγείται την ιστορία της φατρείας Farrell, μια οικογένεια περιθωριακών που κατοικεί σε αυτά τα μέρη απο τότε που κανείς μπορεί να θυμηθεί. Ζώντας έξω απο τα όρια και υπεράνω του νόμου στον ορεινό καταυλισμό τους, θα προστατέψουν τον κόσμο τους και τον τρόπο ζωής τους, με κάθε μέσο."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Peter Mattei ("Love in the Time of Money"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Paul Giamatti και Steve Blackman ("Fargo").

Πρωταγωνιστούν οι David Morse, Joe Anderson, Thomas M. Wright, Ryan Hurst, Gillian Alexy, Kyle Gallner, Christina Jackson, Francie Swift, Phyllis Somerville.

Το "Outsiders" θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου, στο WGN America.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.