Νέο Trailer Από Την Τέταρτη Σεζόν Του "Ozark"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από την τέταρτη και τελευταία σεζόν του "Ozark", της δραματικής τηλεοπτικής σειράς του Bill Dubuque, που αποτέλεσε μια απρόσμενη επιτυχία για την υπηρεσία streaming. Το νέο teaser παρουσιάζει τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες των Marty και Wendy, να βρίσκονται στο μέσο μιας ακόμη δύσκολης κατάστασης, σε μια τέταρτη σεζόν που αναμένεται ιδιαίτερα δραματική.

"Δεν υπάρχει επιστροφή. Η σεζόν 4 του "Ozark" έρχεται τον Ιανουάριο του 2022."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Bill Dubuque ("The Judge"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον ηθοποιό Jason Bateman. Πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Carson Holmes, Jessica Frances Dukes, Felix Solis, Alfonso Herrera, Felix Solid, Damian Young, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Aaron Gillespie, Patricia Frenc, Adam Rothenberg.

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν του "Ozark" αποτελείται από 14 επεισόδια και είναι χωρισμένη σε δυο μέρη. Το πρώτο μέρος θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 21 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.