Νέο Trailer Από Την Σειρά Comic "Naomi"

0

Το δίκτυο CW κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Naomi", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic της DC Comics. Το trailer φανερώνει μια νεανική σειρά comic που φαίνεται να διαθέτει το ίδιο γλυκανάλατο και ανάλαφρο ύφος με τις άλλες σειρές comic του δικτύου CW, όπως το "Legends of Tomorrow", το "The Flash" και το "Supergirl".

"Η ιστορία ακολουθεί το ταξίδι ενός cool, γεμάτου αυτοπεποίθηση κοριτσιού, που λατρεύει τα comics και που κυνηγά το μυστικό πεπρωμένο της. Όταν ένα μεταφυσικό γεγονός θα ταρακουνήσει την πόλη της, το Port Oswego, η Naomi θα ξεκινήσει μια αναζήτηση της προέλευσης του, με την βοήθεια της πιστής φίλης της Annabelle. Η Naomi, έχει επίσης την υποστήριξη των θετών γονιών της, του βετεράνου αξιωματικού Greg και της καθηγήτριας Γλωσσολογίας Jennifer. Ύστερα από την συνάντηση με τον Zumbado, τον μυστηριώδη ιδιοκτήτη μιας μάντρας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, που την αφήνει σοκαρισμένη, η Naomi αναζητά βοήθεια από τον Dee, που θα εξελιχθεί στον μέντορα της. Καθώς η Naomi ταξιδεύει στα ύψη του Πολυσύμπαντος, αναζητώντας για απαντήσεις, αυτό που θα ανακαλύψει θα αμφισβητήσει όλα όσα γνωρίζουμε για τους ήρωες μας."

Νέο Trailer Από Την Σειρά Comic "Naomi"

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Ava DuVernay ("Queen Sugar") και Jill Blankenship ("Arrow"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο, βασισμένοι στο comic που δημιούργησαν οι Brian Michael Bendis, Jamal Campbell και David F. Walker.

Πρωταγωνιστούν οι Kaci Walfall ("Army Wives", "Power"), Mary-Charles Jones ("Kevin Can Wait"), Barry Watson ("The Loudest Voice"), Mouzam Makkar ("The Fix"), Cranston Johnson ("Filthy Rich"), Alexander Wraith ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Daniel Puig, Aidan Gemme, Camila Moreno.

Το "Naomi" θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου, μέσα από το δίκτυο The CW.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.