Νέο Trailer Από Την Νέα Δραματική Σειρά "American Rust"

0

Το Showtime κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "American Rust", την δραματική, limited τηλεοπτική σειρά του Dan Futterman. Το νέο trailer φανερώνει μια βαριά δραματική σειρά με σκοτεινό τόνο, ενώ ο Jeff Daniels αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ικανότητα του στους δραματικούς ρόλους.

"Βασισμένο στη διάσημη πρώτη νουβέλα του Philipp Meyer, το American Rust είναι ένα συναρπαστικό οικογενειακό δράμα, μια διαχρονική ιστορία του να θέλεις ένα καλύτερο μέλλον, την ώρα που είσαι δέσμιος του παρελθόντος. Η ιστορία της επιβίωσης και υπέρβασης, αφηγείται μέσα από τα μάτια του Del Harris, του πολύπλοκου και εκτεθειμένου αρχηγού της αστυνομίας της πόλης Rust Belt της Pennsylvania, μια πόλη γεμάτη από καλούς ανθρώπους που έχουν κάνει πολλές κακές επιλογές. Όταν ένας φόνος θα προκαλέσει αναταραχή στη πόλη, ο Harris θα πρέπει να αποφασίσει το πόσο μακριά θα φτάσει για να προστατέψει τον γιό της γυναίκας που αγαπά."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Dan Futterman ("Capote", "The Looming Tower"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη νουβέλα του Philipp Meyer. Πρωταγωνιστούν οι Jeff Daniels ("The Newsroom", "Godless", "The Looming Tower", "The Comey Rule"), Maura Tierney, Bill Camp, Mark Pellegrino, David Alvarez, Rob Yang, Alex Neustaedter, Julia Mayorga, Dallas Roberts, Clea Lewis.

Το "American Rust" που αποτελείται από 9 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Showtime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.