Νέο Εντυπωσιακό Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Daredevil"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Daredevil". Το νέο trailer παρουσιάζει για πρώτη φορα την Elektra, ενώ διαθέτει και κάποιες εντυπωσιακές σκηνές δράσης, που μαρτυρούν ότι η δεύτερη σαιζόν θα είναι πιο επική και με μεγαλύτερο budget απο την πρώτη.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Drew Goddard ("The Cabin in the Woods"), ενώ χρέη showrunners στην δεύτερη σαιζόν θα εκτελέσουν οι Doug Petrie ("Buffy the Vampire Slayer", "American Horror Story") και Marco Ramirez ("Sons of Anarchy"), αντικαθιστώντας τον Steven S. DeKnight ("Smallville", "Spartacus"), που δυστυχώς αποχώρησε.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Scott Glenn και Rosario Dawson ενώ τα νέα πρόσωπα στην δεύτερη σαιζόν θα είναι η Elodie Yung ("G.I. Joe: Retaliation") που θα υποδυθεί την Elektra, ο Jon Bernthal ("The Walking Dead") στο ρόλο του Frank Castle-Punisher και ο Stephen Rider στο ρόλο του Blake Tower.

Τα 13 νέα επεισόδια της δεύτερης σαιζόν του "Daredevil" θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα μέσα απο το Netflix, στις 18 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.