Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Witcher"

0

Tο Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την δεύτερη σεζόν του "The Witcher", την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων φαντασίας που έγραψε ο Πολωνός συγγραφέας Andrzej Sapkowski. Το νέο trailer κάνει μια ανασκόπηση της πρώτης σεζόν και ταυτόχρονα μέσα από νέα πλάνα φανερώνει το πως θα κινηθεί η δεύτερη, που σίγουρα θα είναι καλύτερη από την πρώτη.

"Πεπεισμένος πως η Yennefer έχασε τη ζωή της στη μάχη του Sodden, ο Geralt of Rivia φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο πιο ασφαλές μέρος που γνωρίζει, στο Kaer Morhen, το σπίτι των παιδικών του χρόνων. Καθώς οι Βασιλιάδες της Ηπείρου, τα ξωτικά, οι άνθρωποι και οι δαίμονες μάχονται για την κυριαρχία έξω από τα τείχη της, ο Geralt θα πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο, την μυστήρια δύναμη που διαθέτει μέσα της."

Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Witcher"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει η Lauren Schmidt ("Daredevil", "The Defenders"), σε συνεργασία με τον συγγραφέα των βιβλίων Andrzej Sapkowski.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Henry Cavill ("Man of Steel", "Justice League"), Anya Chalotra ("The ABC Murders"), Freya Allan ("The War of the Worlds") και Joey Batey ("Knightfall"), ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Kim Bodnia ("Killing Eve"), Paul Bullion ("Peaky Blinders"), Adjoa Andoh ("Bridgerton") και Graham McTavish ("Outlander"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Simon Callow, Liz Carr, Chris Fulton, Cassie Clare και Kevin Doyle.

Η δεύτερη σεζόν του "The Witcher" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.