Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Morning Show"

0

Το Apple TV κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την δεύτερη σεζόν "The Morning Show", την τηλεοπτική σειρά των Jay Carson και Kerry Ehrin. Ύστερα από μια πρώτη σεζόν που άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις, η πιο σημαντική σειρά του Apple Tv+ (μέχρι να βγει το "Foundation") επιστρέφει, με περισσότερο δράμα και ένταση.

"Συνεχίζοντας ύστερα από τα εκρηκτικά γεγονότα της πρώτης σεζόν, η δεύτερη σεζόν βρίσκει την ομάδα του 'The Morning Show' να αναδύεται από το ναυάγιο που προέκυψε από τις ενέργειες της Alex (Aniston) και της Bradley (Witherspoon), σε ένα νέο UBA και έναν ρευστό κόσμο, όπου η ταυτότητα είναι το παν και το χάσμα ανάμεσα σε αυτό που παρουσιάζουμε και αυτό που πραγματικά είμαστε έρχεται στο προσκήνιο."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Kerry Ehrin ("Bates Motel") και Jay Carson ("The Front Runner"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τις Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και την σκηνοθέτρια Mimi Leder ("Deep Impact", "The Leftovers").

Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup, Gugu Mbatha-Raw, Steve Carell, Bel Powley, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin, Marcia Gay Harden. Τα νέα πρόσωπα στη δεύτερη σεζόν είναι οι Holland Taylor, Tara Karsian, Valeria Golino, Greta Lee, Ruairi O’Connor, Hasan Minhaj και Julianna Margulies.

Η δεύτερη σεζόν του "The Morning Show" θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 17 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.