Νέο Trailer Από Την 5η Σεζόν Του "La Casa De Papel"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την πέμπτη και τελευταία σεζόν του "La Casa De Papel". Το trailer φανερώνει μια πέμπτη σεζόν με καταιγιστική δράση και έναν πιθανότατα επικό επίλογο για το μεγάλο hit του Netflix.

"Η συμμορία είναι αποκλεισμένη μέσα στην Τράπεζα της Ισπανίας για περισσότερες από 100 ώρες. Κατάφεραν να σώσουν την Lisbon, αλλά η πιο σκοτεινή στιγμή τους πλησιάζει, έχοντας χάσει έναν από τους δικούς τους. Ο Καθηγητής έχει συλληφθεί από την Sierra και για πρώτη φορά δεν διαθέτει σχέδιο απόδρασης. Και εκεί όπου τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας νέος εχθρός εμφανίζεται, που είναι πιο ισχυρός από κάθε άλλον που έχουν αντιμετωπίσει, ο στρατός. Το τέλος της πιο σπουδαίας ληστείας της ιστορίας πλησιάζει και αυτό που ξεκίνησε σαν ληστεία θα μετατραπεί σε πόλεμο."

Πρωταγωνιστούν οι Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Alba Flores, Najwa Nimri, Luka Peros, Fernando Cayo, Hovik Keuchkerian, Rodrigo De la Serna.

Ο πρώτος τόμος της πέμπτης σεζόν του "La Casa De Papel" θα διατεθεί στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ ο δεύτερος θα διατεθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.