Νέο Trailer Απο Το "The Terror"

0

Το AMC κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Terror", την νέα δραματική τηλεοπτική του δικτύου, που είναι βασισμένη στην best-selling νουβέλα του Dan Simmons. Το νέο trailer μας δίνει μια πολύ σαφή εικόνα απο την νέα σειρά, που συνδυάζει τον τρόμο με την περιπέτεια.

"Το The Terror αφηγείται την τρομακτική ιστορία γύρω απο το το ακριβώς συνέβη στους 129 άνδρες της καταδικασμένης αποστολής του John Franklin, που μέχρι σήμερα αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα μυστήρια στην ιστορία του Βασιλικού Ναυτικού. Μια διασκευή της εξαιρετικής νουβέλας του Dan Simmons, το The Terror εξελίσσεται στο 1847 και δραματοποιεί ένα απεγνωσμένο και γεμάτο σασπένς παιχνίδι επιβίωσης, καθώς τα μέλη της αποστολής βρίσκονται παγιδευμένα στο πάγο και στοιχειώνονται απο την παρουσία ενός μυστηριώδη θηρευτή.""

Το σενάριο της σειράς που αποτελεί μια φανταστική εκδοχή της χαμένης αποστολής του Καπετάνιου John Franklin και των πλοίων HMS Erebus και HMS Terror, έχει γράψει ο David Kajganich ("True Story"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner μαζί με τον Soo Hugh (The Whispers).

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Jared Harris ("Mad Men", "The Crown"), Ciaran Hinds ("Game of Thrones"), Paul Ready ("Cuffs", "Utopia"), Adam Nagaitis ("Houdini and Doyle", "Suffragette") και Tobias Menzies ("Game of Thrones").

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία της αποστολής του Sir John Franklin, τα 129 μέλη της οποίας ούτε επέστρεψαν αλλά ούτε και βρέθηκαν ποτέ, κάτι που πυροδότησε σωρεία μεταφυσικών θεωριών, το "The Terror" φαντάζει σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική τηλεοπτική σειρά, πόσο μάλλον όταν το σενάριο της διαθέτει στοιχεία και απο την νουβέλα του Dan Simmons.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή των AMC Studios, Emjag Productions, Entertainment 360 και της Scott Free του σκηνοθέτη Ridley Scott, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις 26 Μαρτίου, αποτελούμενη απο δέκα επεισόδια...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.