Νέο Trailer Απο Το "Knightfall"

0

Το History κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Knightfall", την νέα δραματική σειρά εποχής που καταγράφει την άνοδο και την πτώση του ιστορικού Τάγματος των Ιπποτών του Ναού. Το νέο trailer φανερώνει μια σειρά με πλούσιο επίπεδο παραγωγής και μεγάλη κλίμακα, συντηρώντας τον θετικό ντόρο που έχει αποκτήσει η νέα τηλεοπτική παραγωγή του History.

"Η νέα σειρά καταγράφει την μυστηριώδη αλλά αληθινή ιστορία του Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών, τους ελίτ πολεμιστές των Σταυροφοριών. Το 'Knightfall' εισέρχεται στα μεγάλα μυστικά που προστάτευαν οι Ναϊτες και αφηγείται την ιστορία πίστης, αφοσίωσης και αδελφότητας που βοήθησε στην διατήρηση αυτών των μαχητών στο πεδίο της μάχης και τα σκοτεινά γεγονότα που χάραξαν για πάντα την διαβόητη ημερομηνία της Παρασκευής και 13 στην ψυχή του κόσμου."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Don Handfield ("Kill the Messenger") και Richard Rayner ("L.A. Without a Map"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον ηθοποιό Jeremy Renner ("The Hurt Locker", "The Avengers"), ο οποίος θα εμφανιστεί σαν guest star στη σειρά.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Cullen ("Downton Abbey"), Sabrina Bartlett ("DaVinci’s Demons"), Julian Ovenden ("Downton Abbey"), Bobby Schofield ("Black Sea"), Sarah-Sofie Boussnina ("The Bridge"), Olivia Ross ("War and Peace"), Padraic Delaney ("The Wind That Shakes the Barley") και Simon Merrells ("Spartacus: War of the Damned").

Υστερα απο την μεγάλη και απρόσμενη επιτυχία του "Vikings", της πρώτης σειράς σεναρίου του δικτύου, το History αναζητά με το "Knightfall" την επόμενη επιτυχία που θα προστεθεί στο πρόγραμμα του. Μια επιτυχία που θα εξαρτηθεί τόσο απο το επίπεδο παραγωγής, όσο και απο την χημεία του cast.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή των A+E Studios, The Combine και Midnight Radio, θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.