Νέο Trailer Απο Το "The Handmaid's Tale"

0

Η συνδρομητική υπηρεσία Hulu, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Handmaid’s Tale", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Margaret Atwood. Το νέο trailer που θυμίζει κάτι απο το "Children of Men", παρουσιάζει το δυστοπικό μέλλον όπου εξελίσσεται η ιστορία και φανερώνει το μεγάλο εύρος της παραγωγής, που σίγουρα είναι η μεγαλύτερη που έχει υλοποιήσει το Hulu μέχρι σήμερα.

"Το 'The Handmaid’s Tale' είναι η ιστορία της ζωής στην δυστοπία του Gilead, μια απολυταρχική κοινωνία που κάποτε αποτελούσε κομμάτι των Ηνωμένων Πολιτειών. Αντιμέτωπο με περιβαντολλογικές καταστροφές και υπογεννητικότητα, το Gilead διοικείται απο ένα διεστραμμένο θρησκευτικό φονταμεταλισμό που αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν περιουσία του κράτους. Οντας μια απο τις ελάχιστες εναπομείναντες γόνιμες γυναίκες, η Offred είναι μια υπηρέτρια στο σπίτι του Διοικητή, μια τάξη γυναικών που αναγκάζονται να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε μια τελευταία και απεγνωσμένη προσπάθεια αύξησης του πληθυσμού.

Σε αυτή την τρομακτική κοινωνία όπου μια λάθος λέξη θα μπορούσε να της στοιχίσει τη ζωή, η Offred κινείται ανάμεσα σε Διοικητές, τις σκληρές συζύγους τους, τις ντόπιες Marthas και τις υπόλοιπες Υπηρέτριες, όπου η οποιαδήποτε θα μπορούσε να είναι κατάσκοπος του Gilead, ενώ όλες έχουν τον ίδιο σκοπό: να επιβιώσουν και να βρούν την κόρη που τους έκλεψαν."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Bruce Miller ("Eureka", "The 100"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner και παραγωγού μαζί με τους Daniel Wilson, Fran Sears και Warren Littlefield.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Offred βρίσκεται η εξαιρετική Elisabeth Moss ("Mad Men", "Top of the Lake"), ενώ στο ρόλο του The Commander βρίσκεται ο Joseph Fiennes ("Shakespeare in Love", "Enemy at the Gates")

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Max Minghella ("Agora"), Yvonne Strahovski ("Chuck", "Dexter"), Alexis Bledel ("Sin City"), Samira Wiley ("Orange Is the New Black"), O.T. Fagbenle, Amanda Brugel, Edie Inksetter, Jordana Blake.

Το "The Handmaid’s Tale" που αποτελεί μια συμπαραγωγή της MGM και του Hulu, θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου, μέσα απο την συνδρομητική υπηρεσία.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.