Νέο Trailer Απο Το "Containment"

0

Τρείς εβδομάδες πρίν απο την πρεμιέρα της σειράς, το δίκτυο CW κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Containment", την αμερικανική διασκευή της Βελγικής τηλεοπτικής σειράς "Cordon", που δημιούργησε ο Carl Joos.

"Οταν μια μυστηριώδης και θανάσιμη επιδημία ξεσπά στην Atlanta των Ηνωμένων Πολιτειών, πολύ γρήγορα επιβάλλεται μια μεγάλη καραντίνα γύρω απο την πόλη, αναγκάζοντας αυτούς που βρίσκονται μέσα σε αυτήν να παλέψουν για τις ζωές τους, την ώρα που οι τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές αναζητούν την θεραπεία. Αποκομμένοι απο τους αγαπημένους τους, οι παγιδευμένοι επιζώντες μαχόνται όχι μόνο ενάντια στη ολέθρια μόλυνση αλλά και την απομόνωση, το φόβο και την αποσύνθεση της κοινωνίας γύρω τους. Ομως αναπτύσσεται η εμπιστοσύνη μεταξύ τους, η ελπίδα παραμένει και τόσο μέσα, όσο και έξω απο τον κλοιό ανέλπιστοι ήρωες θα κάνουν την εμφάνιση τους."

Το σενάριο της διασκευής έχουν γράψει η Marguerite MacIntyre ("The Originals") και η Julie Plec ("The Vampire Diaries", "The Originals"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο David Nutter ("The Flash", "Arrow").

Πρωταγωνιστούν οι David Gyasi ("Interstellar"), Christina Moses ("Starship: Apocalypse"), Chris Wood ("The Vampire Diaries"), Kristen Gutoskie ("Beaver Falls"), Claudia Black ("The Originals", "Farscape"), George Young ("Casualty"), Hanna Mangan Lawrence ("Spartacus: War of the Damned") και Trevor St. John ("One Life to Live").

Χωρίς την παρουσία "μεγάλων" ονομάτων στο cast και με μια υπόθεση που δεν φαντάζει και πολύ πρωτότυπη, το "Containment" φαντάζει σαν μια ακόμη "λάθος" μεταφορά ευρωπαϊκής σειράς.

Το "Containment" θα κάνει πρεμιέρα στο CW, στις 19 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.