Νέο Trailer Απο Το "Constantine"

0

Το NBC κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic Con, ένα νέο trailer απο το "Constantine", την μεταφορά στην μικρή οθόνη της σειράς comic "Hellblazer", που δημιούργησε ο Alan Moore το 1985 για την DC Comics.

"Ο βετεράνος κυνηγός δαιμόνων και master του μεταφυσικού John Constantine, ειδικεύεται στο να προκαλεί την κόλαση. Οπλισμένος με την γνώση των σκοτεινών δυνάμεων και το άτακτο πνεύμα του, δίνει τις μάχες του καλού ή τουλάχιστον έδινε. Με την ψυχή του ήδη καταδικασμένη στην κόλαση, είναι πλέον αποφασισμένος να αφήσει τις μάχες του "καλού" πίσω του.

Οταν όμως οι δαίμονες στοχεύουν την Lily, την κόρη του πιο παλιού του φίλου, ο Constantine διστακτικά επιστρέφει πίσω, αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την σώσει. Σύντομα ο Constantine θα ανακαλύψει ότι η Liv διαθέτει μια ικανότητα που της επιτρέπει να βλέπει τους κόσμους πίσω απο τον δικό μας κόσμο, μια ικανότητα που την καθιστά απειλή για μια νέα μυστηριώδη δύναμη του κακού.

Ετσι, ο Constantine και η Liv πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη της και τις ικανότητες του και να διασχίσουν την χώρα αναζητώντας τους δαίμονες που απειλούν το κόσμο μας."

Την υλοποίηση της μεταφοράς του "Constantine" έχει αναλάβει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ενώ το σενάριο του πιλότου θα γράψει ο περιζήτητος David S. Goyer ("The Dark Knight Trilogy", "Man of Steel", "Da Vinci's Demons").

Την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει ο Neil Marshall ("The Descent"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι David S. Goyer και Daniel Cerone ("The Mentalist").

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του John Constantine βρίσκεται ο Matt Ryan ("Criminal Minds", "The Tudors"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Harold Perrineau ("Lost"), Charles Halford ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Lucy Griffiths ("True Blood"), Sir Maejor, Miles Anderson, Julia Lehman, Mark Ashworth, Victor McCay, Amy Lynn Tuttle, Chris Matheny.

Το "Constantine" θα κάνει πρεμιέρα στίς 24 Οκτωβρίου, στο NBC.

Δείτε το trailer απο το Comic Con:

https://www.youtube.com/watch?v=0VukUg5Jh6k

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.