Νέο Trailer Απο Το "Britannia"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο και ακατάλληλο trailer απο το "Britannia", την νεά σειρά εποχής που αποτελείται απο δέκα επεισόδια.

"Το Britannia είναι ένα επικό δράμα που εξελίσσεται το 43 Μ.Χ, εκεί όπου ο Ρωμαϊκός Αυτοκρατορικός Στρατός - αποφασισμένος και εξίσου τρομοκρατημένος - επιστρέφει για να συντρίψει την Κέλτικη καρδιά της Βρετανίας, μια μυστηριώδη γή που διοικείται απο πολεμίστριες και πανίσχυρους Δρυίδες που μπορούν να κατευθύνουν τις πανίσχυρες δυνάμεις του κάτω κόσμου. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jez Butterworth ("Edge of Tomorrow", "Spectre"), ο οποίος υπογράφει το σενάριο μαζί με τους Tom Butterworth ("The Last Legion", "Fortitude") και James Richardson.

Νέο Trailer Απο Το "Britannia"

Πρωταγωνιστούν οι David Morrissey ("The Missing", "The Walking Dead"), Kelly Reilly ("True Detective", "Sherlock Holmes"), Nikolaj Lie Kaas, Liana Cornell, Gershwyn Eustache Jnr, Mackenzie Crook, Barry Ward, Stanley Weber, Joe Armstrong, Fortunato Cerlino.

Νέο Trailer Απο Το "Britannia"

Αν και η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, η βρετανική τηλεοπτική παραγωγή δεν φαίνεται να διαθέτει το απαιτούμενο budget και cast, για να διακριθεί σε μια εποχή όπου το "Game of Thrones" διαθέτει την πρωτοκαθεδρία.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή του Sky και του Amazon θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.