Νέο Trailer Απο Το "Black Lightning"

0

Το δίκτυο CW κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Black Lightning", την τηλεοπτική μεταφορά ενός απο τους πρώτους σημαντικούς Αφροαμερικανούς σούπερ ήρωες, που δημιούργησαν οι Tony Isabella και Trevor Von Eeden στην δεκαετία του 70'.

"Ο Jefferson Pierce (Cress Williams) είναι ένας άνδρας που παλεύει με ένα μυστικό. Σαν πατέρας δυο κοριτσιών και διευθυντής ενός λυκείου που λειτουργεί σαν σταθμός βοηθείας για τους νέους της Νέας Ορλεάνης που μαστίζεται απο την βία των συμμοριών, ο Pierce θεωρείται ως ήρωας στην κοινότητα του.

Πρίν απο 9 χρόνια, ο Pierce ήταν ένας ήρωας διαφορετικού τύπου. Προικισμένος με την σούπερ δύναμη ελέγχου του ηλεκτρισμού, ο Pierce χρησιμοποίησε αυτή τη δύναμη για να κρατήσει τους δρόμους της γεννέτειρας του ασφαλείς, κάτω απο την μάσκα του εκδικητή Black Lightning.

Ομως, ύστερα απο πολλές νύχτες ρίσκου κι βλέποντας τις συνέπειες που είχαν οι πράξεις του πάνω στην οικογένεια του, εγκατέλειψε τη δράση και συμβιβάστηκε με το ρόλο του πατέρα και του διευθυντή του σχολείου. έχοντας επιλέξει να βοήθησει την πόλη του χωρίς τις υπερδυνάμεις του, είδε τις κόρες του να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται σε δυνατές γυναίκες, αν και ο γάμος του με την μητέρα τους υπέφερε.

Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, οι ημέρες δράσης του Pierce έχουν πλέον περάσει... ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Ομως με την εγκληματικότητα και την διαφθορά να εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά και τα αγαπημένα του πρόσωπα να βρίσκονται στο στόχαστρο της ντόπιας συμμορίας The One Hundred, ο Black Lightning επιστρέφει για να σώσει όχι μόνο την οικογένεια του, αλλά και την ψυχή της κοινότητας του."

Το σενάριο της σειράς της DC Comics, έχουν γράψει οι Salim Akil και Mara Brock Akil ("Being Mary Jane", "The Game", "Girlfriends"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jefferson Pierce/Black Lightning, βρίσκεται ο Cress Williams ("ER", "Prison Break"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι China Anne McClai, Nafessa Williams, Christine Adams, Kwajalyn Brown.

Το "Black Lightning" θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου, μέσα απο το The CW.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.