Νέα Trailers Απο Την 3η Σαιζόν Του "Bates Motel"

0

Με την πρεμιέρα της τρίτης σαιζόν να απέχει μόλις 10 ημέρες, το A&E κυκλοφόρησε δυο νέα trailers απο τon τρίτο κύκλο του "Bates Motel". Το κύριο χαρακτηριστικό των νέων trailers είναι η μεταμόρφωση πρός το χειρότερο του Norman, ο οποίος αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο στον χαρακτήρα που γνωρίσαμε μέσα απο τις κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και η εμφάνιση του χαρακτήρα της Tracy Spiridakos, η οποία πιθανότατα θα αποτελέσει το νέο φλέρτ του Norman Bates.

"Ο Norman είναι στοιχειωμένος απο ένα τραγικό γεγονός του παρελθόντος του. Η Norma προσπαθεί να τον αποτρέψει απο το να κάνει ένα τραγικό λάθος. Ο Romero και ο Dylan βρίσκουν ένα τρόπο που φέρει ένα τέλος στο πόλεμο των ναρκωτικών. Η Emma παίρνει μια απόφαση για το μέλλον της στο Bates Motel."

Δημιουργοί της νέας σειράς είναι ο executive producer του "Lost", Carlton Cuse και ο Kerry Ehrin ("Friday Night Lights").

Πρωταγωνιστούν οι Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot, Nicola Peltz, Olivia Cooke, Nestor Carbonell, ενώ το νέο πρόσωπο της τρίτης σαιζόν θα είναι η ελληνικής καταγωγής Tracy Spiridakos ("Revolution").

Η τρίτη σαιζόν του "Bates Motel", θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου, στο A&E.

Δείτε το trailers:

 

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.